2777
2789

شکمش به شدت بزررگه هرروز هم بیست تا سیگار میکشه رفته آزمایش داده هییییچیییی نداره 

دو کفگیر برنج میکشه یه کره ی درسته میذاره روش تحرک هم نداره 😑😑 با چایی ۱۰ تا قند میخوره 

پس چجوری بابام اینجوریه؟؟بابا بزرگمم همین بود ۱۱۵ سال طبق شناسنامش عمر کرد حالا شناسنامشم ۱۶ سالگی گرفته بودن براش یه بیماری کوچیک نداشت 😐😐حتی سرشم درد نمیکرد آخرش با نصادف فوت کرد تازه میخواست با پرستارش ازدواج کنخ

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارثیه دیگه خداروشکر کنید با اون سن بیماری نداشتن سخت بوده زندگی کردن واسشون وگرنه ..😅

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچ احدالناسی رو ندارم.. هر چی میگی حق با شماست عزیزم تو راس میگی👍🏻👍🏻👍🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم میگم زیاد به اینچیزا ربط نداره

حس میکنم به حال درونیه بیشتر،تایمی مه هرروز بستنی میخوردم هیچیم نشد ولی از وقتی استرس شدید گرفتم هورمونام بهم ریخت

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
معمولاً آدمایی ک فکر و خیال کم میکنن و غصه و استرس و بیماری روحی ندارن جسم سالمی دارن حتی با سبک زند ...

استرس؟؟بابام قمار بازی میکنه یک سال استرس طلبکار هاشو کشید از خونه فراری بود در حد مرگ استرس کشید تازه ۴ ماهه قماررو کنار گذاشته 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40