2777
2789
اینو پاستل مدادی گچین به مراتب گرونتر پاستل گچین قیمتشون پنج برابره

دارم همینو 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

نه قبلا خدم یسریچیزا میکشیدم بدون اموزش ولی بد نبودن الان یه ترمه رفتم ترمی 2و نیم ولی وسایلش بسیار ...

خیلی ام گروننن خریده بودم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان چن خریدی چون من چن سال پیش ک قیمتشو گفت چشام گرد شد 

قطقا الان گرونترم شده

خداروشکر خوبم عزیزدلم ممنون شما چطوری پسر گلت خوبه انشالله برای جفتمون این شبا مارو هم یاد کنین 🖤❤ ...

فداتبشم عالیه از دعای شما قشنگم.

لایق باشم بخدا دعاگوتم همیشه تو فکرمی 

اسم انتخاب کردی ؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

بی نظیری 

فاطمه هستم😇عاشق هنر و‌ آشپزی ام..😍👩🏼‍🍳جنوب کشور به دنیا اومدم و باافتخار بوشهری هستم 🌞🌊 یه دختر مهربون و قوی ام🤌🏻 رشد درد داره! تو منطقه امن‌ات Level Up نمیشی! متاهل 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏽

بیشتر ببینید
خب پس حسابی مراقبشون باش خیلی حساسنو شکننده الان دونه 140

اخ اخخخخ چ گران 

دونه ای مگ میخری 

مال من بسته ۳۶ رنگیه 🫠🫠😂😍

فداتبشم عالیه از دعای شما قشنگم.لایق باشم بخدا دعاگوتم همیشه تو فکرمی اسم انتخاب کردی ؟

قربونت برم لطف داری  اسم بین علیهان و پارسا نمیدونستم کدومو انتخاب کنم دیدم پارسا تلفظش قشنگتره و بنظرم همیشه مده احتمال زیاد همینو میزارم 

قربونت برم لطف داری اسم بین علیهان و پارسا نمیدونستم کدومو انتخاب کنم دیدم پارسا تلفظش قشنگتره و بن ...

اره گفته بودی یادم رفته بود انشالله نامدار باشهههه فسقلییی فداش بشم من 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

اره گفته بودی یادم رفته بود انشالله نامدار باشهههه فسقلییی فداش بشم من

مرسی قشنگم انشالله 🙃😘😘😘🥰