2777
2789
عنوان

همونم که بعد دعوا با شوهرم زنگ زدم به خانواده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 31 پست
عزیزم پرخاشگره کوچیک ترین مخالفت من میشه جنگ و جدل و دعوا همش هم تهدیدم می‌کنه به طلاق و گفتن به پدر ...

خب چرا با آدمی که مدام اسم طلاق رو میاره داری زندگی میکنی؟؟از اون خونه بیا بیرون برو کارهای طلاقتو انجام بده با آوردن خانواده ها شوهرت درست نمیشه نهایتا با تهدید و زور ازدواجتون ادامه داشته باشه که اون طوری هم معلوم نیست چه زندگی برات بسازه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفتم به خانواده ها که این عصبانی و پرخاشگره من دو تا کلمه نمی توانم باهاش حرف بزنم

باید قبل ازدواج همدیگه رو می‌شناختین واقعا خانواده ها کاری نمیتونن به خاطر پرخاشگری و کسی که مدام از طلاق حرف میزنه بکنن 

میخواستم بیام بیرون بابام نزاشته میگه باش همونجا 😔

اگه مهریت عندالمطالبه هست بزار اجرا اگه استقلال مالی داری و میتونی جایی رو اجاره کنی جدا شو یا اگه کسیو داری که بری خونش مثل مادربزرگ 

در نهایت اگه همه اینا نبود بشین با پدرت آروم حرف بزن تو اولین زنی نیستی که جدا میشی آخرینش هم نیستی

اگه مهریت عندالمطالبه هست بزار اجرا اگه استقلال مالی داری و میتونی جایی رو اجاره کنی جدا شو یا اگه ک ...

عند المطالبه هست اما تهدید کرده می کشمت مهر و بخوای بگیری

شاغلم پس انداز هم دارم اما دلم میخواد خانواده ام حمایتم کنن

نمی‌دونم میگم از این به بعد باید چطور زندگی کرد آبروی ام رفته

طلاق جرم نیست که طرف مرتکب شه آبروی خانوادش بره طلاق یه مسیر اشتباهه که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد حالا بیا اینو به یه سری ها توضیح بده...برو کار کن و به استقلال مالی برس همین میتونه نجاتت بده وقتی اطرافتون این طوریه که طلاق گرفتن عیبه چرا قبلش آشنا نمیشین؟؟درسته شناخت زیر یه سقف فرق داره ولی شناخت درست قبل ازدواج خیلی کمک کنندست

ابروی تو نرفته آبروی شوهرت رفته باید خودشو کنترل میکرد شاید درس عبرتی بشه واسش دیگه تکرار نکرد

همیشه با سیلی صورتمو سرخ نگه میداشتم آبرو داری میکردم جلوی بقیه 

دائم تعریف شو‌ میکردم 

دیگه خسته شدم یه لحظه زدم سیم آخر 

طلاق جرم نیست که طرف مرتکب شه آبروی خانوادش بره طلاق یه مسیر اشتباهه که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد ح ...

خریت کردم 

خودم شاغلم مشکل مالی ندارم ...

اینکه وایستم و بگم اشتباه کردم خیلی درد داره 

چون خیلی تعریف شو میکردم  

همیشه با سیلی صورتمو سرخ نگه میداشتم آبرو داری میکردم جلوی بقیه دائم تعریف شو‌ میکردم دیگه خسته شدم ...

حداقل تعریف نمیکردی دختر عمم هی همینطور جلو همه خودشو خوشبخت نشون میداد هیچی به خانواده ها نمی‌گفت بعد که شوهرش خیانت کرد طلاق گرفت همه فهمیدن بعضیا میگفتن شوهرش خوب بوده مقصر خودشه.در صورتی دختر عمم از زیبایی بی‌نظیره از اخلاق که نگم برات. البته خدا نکنه برا شما اتفاق بیفته مثال زدم.

حداقل تعریف نمیکردی دختر عمم هی همینطور جلو همه خودشو خوشبخت نشون میداد هیچی به خانواده ها نمی‌گفت ب ...

حس میکنم اینکه مادر شوهرم اینا فهمیدن خیلی ززشت شده ولی واقعا چاره ای نبود چون باعث بخشی از اختلافات ما اون ها هستن

حس میکنم اینکه مادر شوهرم اینا فهمیدن خیلی ززشت شده ولی واقعا چاره ای نبود چون باعث بخشی از اختلافات ...

ولش کن الان گفتی دیگه بزار خودشون جمع کنن نمیشه هر چی بشنوی و ببینی دم نزنی و تحمل کنی فکر میکنن ببخشید آدم خنگه.اصلا خودتو ناراحت نکن تو هم برا شوهرت باد وفیس کن