2777
2789
عنوان

بخاطر یه استیکر میخوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 49 پست
من بحثم راحتی اون نیست بحثم اینه که حالا یه بغل اوکیه استیکر عاشقونه چیز بدی نیست میگم همونجا استیکر ...

متوجه ام عزیزم اکثرا پسرا و بعضی از مردا دارن تو گوشی شون 

منم خوشم نمیاد چون اصل مسئله بده ک میگه اگر لازم نداشت چرا داره لابد به کسی میفرسته 

منم گفتم واکنش ندی میفهمه خوشت نمیاد و اگر هدفش ج ن س ی بوده باشه کم کم سرد میشه تکلیفت مشخص میشه کاتش میکنی میره پی کارش 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
وای اره حالا اگرم نخاد به کسی بفرسته من عصابم خورد شده نمیدونم کات کنم یا نه

راستش نمیدونم نمیتونم قضاوت کنم من خودم پیش میاد از یه استیکر خیلی خوشم میاد ولی تو مجموعه اش چیزای بدم هست حالا نه در حد س....س ولی خب جیزای بد مثبت ۱۸ ولی خب اینقدر اون استیکرا با مزه اس که ذخیره میکنم ولی خدا میدونه برا کسی نمیفرستم حتی یادم میره که تو مجموعه بودن 

بنظرم تا ازش چیزی ندیدی کاری نکن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش نمیدونم نمیتونم قضاوت کنم من خودم پیش میاد از یه استیکر خیلی خوشم میاد ولی تو مجموعه اش چیزای ...

میدونی چیه  الان ک دیدم همش میگم منو واس هوس میخواد و نمیتونم تحمل کنممم اینو الانم کات کردن خیلی برام سخته شاید برای اونم باشه اما نمیدونم اصن چی بگم بعش

متوجه ام عزیزم اکثرا پسرا و بعضی از مردا دارن تو گوشی شون منم خوشم نمیاد چون اصل مسئله بده ک میگه اگ ...

حتی اگرم هدفش اون نباشه من دوست ندارم کسی ک باهامه این چیزا داشته باشه و اینو نمیتونم بهش بگم

حتی اگرم هدفش اون نباشه من دوست ندارم کسی ک باهامه این چیزا داشته باشه و اینو نمیتونم بهش بگم

میفهمم متاسفانه مردا تو سلیقه فکری خانما رفتار نمیکنن 

نمیتونی چیزی بهش بگی عزیزم 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
میدونی چیه الان ک دیدم همش میگم منو واس هوس میخواد و نمیتونم تحمل کنممم اینو الانم کات کردن خیلی بر ...

بچه بازی در نیار آدم سر فرضیات همه چیو خراب نمیکنه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
خخب فداتشم وقتی زده بفرسته چیزای کنارشم ندیده؟

نه شاید ندیده

چون حتما اینجوری نیس که همه رو ببینی بعد انتخاب کنی

مثلا یدونه 🥰 میذاری

تلگرام یا روبیکا خودش استیکرایی که با این علامت اند رو پیشنهاد میده یکیشو میفرستی

حالا جدا از اینا میتونی بهش بگی ناراحتی از این

شاید ندیده صد در صد نمیشه گفت

وقتی حرف زدن هست چرا یهو ول کنی بری؟

همین ک همچین چیزی داره دلیل محکمی نیست؟

دوساعت تایپ کردم که 

بیشتر ببینید
نه شاید ندیدهچون حتما اینجوری نیس که همه رو ببینی بعد انتخاب کنیمثلا یدونه 🥰 میذاریتلگرام یا روبیکا ...

مرسی تو خیلی  مثبته فکرت برعکس منی همیشه اخرین راه و انتخاب میکنم یکم حرف زدن دربارش سخته ولی اخرش مجبور میشم بگم 💔