2777
2789
عنوان

اخرش نهایی مهمتره یا کنکور

134 بازدید | 19 پست

هرچی میخونم تهش انگار دارم درجا میزنم گفتم بشینم سفت و سخت نهاییو بخونم تستم نهایت میرم کنکورای قبلو با ازمون جمع بندی قلمچی میخونم 

خوبه اینکار؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

والا هر دوش مهمه یکیو فراموش کنی ضرر میبینی 

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

اون چیزی که تو کنکورو بلد باشی نهاییم بلدی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دو تاش اصلا این جوری نیست که یکی کم اهمیت تر باشه اصلا اصلا بدبخت نکنی خودتو یکیشو کمتر بخونی

خب چبکارکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

ینی مثل همن تقریبا؟

نخیر نهایی راحته کنکور بشدت سخت

تو اگه یچیز سختو بتونی اسونم میتونی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
بخون .... یا اگر منظورت یه چیز دیگس دقیق تر بپرس سوالتو

این مدت هم برا کنکور خوندم هم نهایی الان هیچی ب هیچی ن یادمه ن پیشرفت کردم یماه دیگه ام کنکوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

عشقم درنهایت کنکورم خیلی مهمه

دوستم میانگین نمره هاش ۱۸ شد ولی شهرستان اتاق عمل اورد چون درصداش کم بود

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
نخیر نهایی راحته کنکور بشدت سختتو اگه یچیز سختو بتونی اسونم میتونی

نهایی خیلی سخته چون ۶۰ درصد الان نهایی شده سوالات مفهومی و سخت تشریحی و باید کامل توضیح بدی اگه مثل پاسخ نامه نباشه حتی منظور هم رسونده باشی نمره نمی‌دن هیچی ولی کنکور حداقل تست هست اگه درست جواب بدی دیگ اوکیه 

تو را درمان دیدم میان این همه درد❤❤