2777
2789
عنوان

کتونی نود میلیونی

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 67 پست
همینو تو جمعه بازار دیدم دقیقا همین 850تومن

میگم عزیزم برامون سوغاتی فرستادن پست کردن

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون قیمت به دلار نیست به روپیه ستقیمت نیوبالانس از ۶۰دلار تا ۲۰۰ اینطوراستبگیم برای شما ۲۰۰دلار میشه ...

شاید محاسباتم اشتباه بوده 

ضربدر شصت کردم

چون قیمت روپیه اندونزی شصت بود

عزیزم کفش ساخت اندونزیه هرجوری حسابش کنی ۹۰ میلیون نمیشه این های کپی هسنیوبالانس اورجینال هم شکلش فر ...

توی سایت خود نیوبالانس نوشته made in Indonesia 

منم نگا کردم هر روپیه اندونزی شصت تومن ضربدر شصت کردم

روپیه اندونزی ۶تومنه کفش شما احتمالا نه میلیونه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

تقریبا تا ۱۸تومن اصلش رو قیمت داشتم چون پسر عموم استوک داره ..

خیلی تو پا راحت و خوبن شیکم هست مبارکت باشه حالشو ببر

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

توی سایت خود نیوبالانس نوشته made in Indonesia

قشنگم برند نیوبالانس یه برند آمریکاییه فداتشم

این سایت که میگی کفشتو تولید کرده و سایت هم داره ، مال اندونزیه کاملا هم درسته کفشت ساخت کشور اندونزیه ولی نیوبالانس اصل آمریکاییه

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

روپیه اندونزی ۶تومنه کفش شما احتمالا نه میلیونه

درسته معذرت میخوام از همه

الان سرچ کردم شصت ریال بوده

شب انقدر ذوق کردما 😶

نود میلیون دوروبر هزار دلاره که واسشون واقعا آنچنان پولی نیست

نه من اشتباه حساب کرده بودم نه میلیون میشه

تقریبا تا ۱۸تومن اصلش رو قیمت داشتم چون پسر عموم استوک داره ..خیلی تو پا راحت و خوبن شیکم هست مبارکت ...

ممنون عزیزم قیمتشو اشنباه حساب کرده بودم

درسته معذرت میخوام از همهالان سرچ کردم شصت ریال بودهشب انقدر ذوق کردما 😶

😁😁😁

عزیزممم کفش نه میلیونی هم برای خیلیا هزینش زیاده پس جای ذوق داره این رقم😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید