2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برگ سنا که دوستان میگن خیلی قویه...پیشنهادم اینه که اینو خودسر نخوری....و اگر خوردی زیاد نخوری....برو دکتر اون برات دارو بده

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

نه مصرف نمیکنم. اون راه هم یبار امتحان کردم

یکبارنه ببین من میخکاستم بمیرم درحدی بودش میرفتم دستشویی خون میومدش .

خیلی اذیت میشدم.

رفتم سرنگ ازاین بزرگهاخریدم یادمه هرروز اندازه یه استکان تنقیح میکردم کلا یادمه دوهفته اینکاروکردم بعد اکی شدش زخم هم شده بودش مقعدم پمادچشمی میزدم خوب شدش دوسه روزه

انجیر رو تو گلاب یه شب تا صبح بخیسون بعد بخور.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مامانم نمیزاره دارو های اضافی بخوردم میگه ضرر داره.

ببین هیچ ضرری بدترازیبوست نیست یامامانت درجریان نیس یا اونقدربایدنگارن نیستش من تویکماه ۴کیلووزنم اضاف شدش یبوست داشتم دفع نداشتم شاید تویکما ۴بار 

سبزی م میوه و آب فراووون بخور...سبزی خوردن ...مخصوصا تره...تحرک هم داشته باش

6 تا پرتقال خوردم.  اب فراوان خوردم.  پودر پیدرولاکس خوردم. اب و ابلیمو ترکیب کردم خوردم.  اب و عسل ترکیب کردم خوردم.  سبزی هم اره ولی زیادنخوردم. اب سیبی که قهوه ای بود رو گرفتم و خوردم.  

یکبارنه ببین من میخکاستم بمیرم درحدی بودش میرفتم دستشویی خون میومدش .خیلی اذیت میشدم.رفتم سرنگ ازاین ...

اخه تا دوهفته اینکارو کنم هی زمان میگذره و نزدیک سی روز میشه اینجوری

انجیر نداریم.

عطاری داره☺️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین هیچ ضرری بدترازیبوست نیست یامامانت درجریان نیس یا اونقدربایدنگارن نیستش من تویکماه ۴کیلووزنم اض ...

مامانم میدونی ولی اهمیت نمیده و کمکم نمیکنه میگه به من چه تقصیر خودته.  یا میگه پودر پیدرولاکس بخور که پودر هم سه چهار روز امتحان کردم سه قاشق غذا خوری میریختم تو اب ولرم میخوردم.