2777
2789
عنوان

به نظرتون اسم ریحانه قشنگه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 53 پست

خودم اسم دخترم میخوام بذارم زهرا میگن تکراریه و... ولی من واقعا دوست دارم این اسمو و به نظرم باید زنده نگه داشته بشه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا مناسب بچه ی متولد 1404 نیست 

برای دوره ی خودش خوب بوده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
خودم اسم دخترم میخوام بذارم زهرا میگن تکراریه و... ولی من واقعا دوست دارم این اسمو و به نظرم باید زن ...

اسامی ائمه همشون قشنگن حالا بعضیا فازشون چیه نمیدونم اسم عربی نمیزاریم وازاین حرفا شمانزارید به بقیه چکارداریدآخه هرکی سلیقه واعتقادی داره 

ماها چون مسلمانیم وبه ائمه ارادت داریم این اسامی رومیزاریم .

من میخوام اسم دخترم و بزارم جانان....البته همچنان شک دارم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

کاری به حرفای خنده دار و مسخره ای که مد شده که دوستان میگن اسم عربی نذار، ترکی نذار اونجایی نذار، این چیزی که ما میگیم نذار و...  ندارم

اسم سلیقه ایه

و این اسم در سلیقه من نیست ولی اگر دوسش دارین بزارین و امیدوارم نامدار باشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی