2777
2789
وضعیت منی که همسرم دم به دقیقه اشکم رو در میاره یک افسرده ساخته شدم چطور شاد باشم

حتما شنیدین. که بزرگان میگن. هر اتفاقی که برامون می افته برای خوشبختی و بدبختی ما نیست. بلکه برای بیداری و هوشیار شدن و آگاهی ماست. و هر انسانی. تاکید می‌کنم هر انسانی که وارد زندگی ما میشه. معلم ماست اومده درسشو بده و بره. شما از خودتون سوال کنید. شاید با همسرتون همانیده هستین و خیلی براتون با ارزشه که رفتاراش روتون اثر داره. واگرنه فکر کنید یک دیوانه یا غریبه هم حرفی بزنه می تونه تاثیر بزاره.؟؟؟؟ 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حتما شنیدین. که بزرگان میگن. هر اتفاقی که برامون می افته برای خوشبختی و بدبختی ما نیست. بلکه برای بی ...

چقدر خوب حرف میزنی احساس میکتم مشاوری یاهم کا خیلی تجربه داری 

میشه بهم کمک کنی چطوری رابطه سرد شده بینمون زو درست کنم همش دعوا همش دعوا همش قهر خستم بخدا همش گریه های من حتی دم عیدی چیکار کنم بازم عاشقم شه

چقدر خوب حرف میزنی احساس میکتم مشاوری یاهم کا خیلی تجربه داری میشه بهم کمک کنی چطوری رابطه سرد شده ب ...

رفتار و روحیات ما منعکس میشه رو دیگران. اگه بتونید روحیتونو هر لحظه حفظ کنید. و شادی و سرور داشته باشین. انرژی که ازتون ساطع میشه روی هر چیزی تاثیر داره و اونو زنده به زندگی میکنه. نه تنها همسر و بچه تون حتی حیوانات و گیاهان هم از شما شادی و آرامش دریافت می کنن. که این انرژی با چشم دیده نمیشه. 

رفتار و روحیات ما منعکس میشه رو دیگران. اگه بتونید روحیتونو هر لحظه حفظ کنید. و شادی و سرور داشته با ...

حتما امتحان میکنم چون خسته شدم از اوضاع زندگیم

بنظرت اینم راسته ک زندگی و چشم بزنن

حتما امتحان میکنم چون خسته شدم از اوضاع زندگیمبنظرت اینم راسته ک زندگی و چشم بزنن

نگین حتما امتحان میکنم. بگین حتما این کارو میکنم و حتما انجام بدین. چون این حرفهای من نیست که راست یا دروغ باشه این حرف تمام بزرگان و مولانا و حافظ و قرآن... هست. روحیه تونو اول با ورزش. بعد با شناخت ذهنتون می تونید همیشه در کیفیت سرور و مستی نگه دارین. باید ببنید ذهنتون شما رو به کجا می کشونه. ذهن دستگاه تولید درد و غم هست. دستگاه مولد رنج هست. بودا میگه ذهنمون بعد از مدتی برای ما دوخا یا درد ایجاد خواهد کرد تا ما متوجه بشیم که باید با آگاهی هم هویت شدگی هامونو از بین ببریم ودر اسلام هم از ذهن به عنوان نماینده شیطان یاد میشه. پیغمبر ص می فرماید. اِنّ عدَی عَدوک َنفسک التی بَین جَنبک. دشمن ترین دشمنت ذهنت یا نفست هست که در درونت هست. پس با این توضیحات چشم زدن و 2عا نویسی و... همه اش خطای دید در ذهنمونه تا ما رو منحرف کنه. و سخت ترین کار اینه که آدم قبول مسولیت کنه. و بگه اگه وضع زندگیم و روحیم خرابه مقصرش خودم هستم. این اعتراف. اولش سخته و سنگینه برا نفس اما بعدا کلید موفقیت و  رهایی میشه. به قول یک شاعر. تو خود میکنی اختر خویش را بد /مدار از فلک چشم نیک اختری را. ما لحظه به لحظه زندگیمونو خراب یا با قدرت اراده و تصمیم می تونیم خوب کنیم و این قدرت و هنر ماست و احترامی است که پروردگار به ما گزاشته به ما قدرت انتخاب و آزادی اراده داده.