2777
2789
عنوان

گول بازی مردا رو نخورید خیلی دروغگو هستند نه همشون ولی اکثریت

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 25 پست

باید بگی لطفا آویزون نباشیدوخودتونو بیشتر از چشم نندازید

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه غیر از اینه؟؟؟ زنی که میدونه طرفش زن داره مقصر نیست پس چیه؟؟؟

اون زن مقصره. 

ولی مقصر اولی و اصلی اون مرد بیشرفی نیس که زن داره و می‌ره سراغ یکی دیگه ؟ 

بگو نه بگو مرد سرور و سالاره هیچ وقت اشتباه نمیکنه مقصر همیشه جنس دوم و زن هست 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بیشتر ببینید
میدونی عزیزم اولش گول میکنه مثلا مرد میاد میگه ای زنم ال بله یکسال یا هم نخوابیدم و ... و این میشه ش ...

خب این گول خوردن نیست دیگه اونی که پشت کوهم‌زندگی میکنه میدونه این ترفند مردای هوله که زنم افتاده عین جنازه ست خونه باباشه و فلان اینا همه چاخانه 

اونی هم که میاد تو زندگی زنی که هنوز رسمی جدا نشده به امید خونه آماده میاد چون اینجور مردا خوب خرج میکنن 

همون نمی‌خوان قبول کنن مردا بازی رو شروع میکنن

دیگه آموزه های جامعه همین بوده چندین سال 

زن مراقب باشه که خدای نکرده آقای بزرگوار به گناه نیفته

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بیشتر ببینید
میدونی عزیزم اولش گول میکنه مثلا مرد میاد میگه ای زنم ال بله یکسال یا هم نخوابیدم و ... و این میشه ش ...

اون زنی که گول می خوره  عقل خودش کمه

دیگه تو عصر رسانه با این همه فیلم و داستان باید متوجه بشن 

اون مرد فاسد کافر و زن بازه 

همه شون هم دنبال خالی کردن میل بی صاحب جنسیشون  هستند نه چیز دیگه

اونقدر آقا اومده دایرکت من ، که تو بیو پیجش اسم و آیدی زنشو تگ کرده 😑😑 

خب لعنتی حداقل با پیج فیک بیا مخ بزن ،

یعنی عملا میخواد طرف بفهمه این زن و بچه داره 

که راحث به هرزگی*ش برسه  

بعد جالب اینجاست ، بهشون فحش میدی که خجالت بکش و ... 

میخندن و اصلا جدی نمیگیرن

آقایون محترم ، درخواست دوستی = بی آبرو کردنت تو سایت 😌✌🏻

اینم بگم مرد متاهلی که خیانت میکنه نمیتونه زنش از دست بده چون به نفعشه زنش رو کنار خودش داشته باشه چون‌نمیتونه یه بار دیگ این زندگی و بچه ها و راه رفته رو بره ولی اون خانمی که به عنوان طعمه هوسش میبینه رو فقط برای سرگرمی میخواد نه زندگی 

دراصل دو تا هول هوسباز یکی برای خوب خرج کردن مرده یکی هم برای خوابیدن همو پیدا کردن در و تخته جور شدن واسه کثافت کاری و عفونت و زگیل