2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست

امکانش هست ازش پادکست تولید کنی؟

الان دور دورِ پادکست هست

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امکانش هست ازش پادکست تولید کنی؟الان دور دورِ پادکست هست

اگر نرم افزار ادیت صدا بلد بودم همین الان شروع میکردم 

البته میکروفون هم ندارم

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

وبلاگ هم خوبه اگه وقتشو داری دوتاشو استفاده کن

راستش فکر میکنم بعد از یک مدت از وبلاگ استقبال بشه 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

دقیقا الان همینو نوشتم

آره  

دیدم

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

قصد ناامید کردن ندارم

اما اگر میخوای پادکست تولید کنی،حتما میکروفون و توری نرم کننده صدا بخر

متاسفانه الان کمتر کسی جذب این مطالب میشه

اگر کیفیت خوب نباشه،همون درصد هم هم زده میشن

حتما حتما چندباااار تمرین کن که مبادا تپق بزنی

از روی کتاب نخون،چون ممکنه صدای ورق زدن بیاد

اگر پی دی اف داره که هیچ

اگرنه،از روی صفحات کتاب عکس بگیر

روی تُن صدا تمرین کن،که کجا رو چطوری بگی

بیشتر ببینید
قصد ناامید کردن ندارماما اگر میخوای پادکست تولید کنی،حتما میکروفون و توری نرم کننده صدا بخرمتاسفانه ...

ممنوووونم بخاطر توصیه هات 

حق با شماست 

البته من چنتا فیلم تولید پادکست نگاه کردم که با سه تا نرم افزار بود و اونا رو دانلود کردم و کلا نویز رو میگرفت برای کسانی که میکروفون ندارند

ولی راستش خودمم یکم می ترسم از پادکست چون هیچ تجربه ای ندارم

ممنوووونم بخاطر توصیه هات حق با شماست البته من چنتا فیلم تولید پادکست نگاه کردم که با سه تا نرم افزا ...

راستش منم تجربه تولید ندارم

وگرنه کمک میکردم

بیشتر ببینید
راستش منم تجربه تولید ندارموگرنه کمک میکردم

قربوووونت 

من نوشتنم خوبه 

احتمالا وبلاگ بزنم، اینجا هم آدرسش رو بذارم، ببینم استقبال میشه یا نه، نشد میرم سراغ کانال

حالا توی مسیر آدم دوست هم پیدا میکنه، یهو یکی پیدا میشه برای پادکست کمکم میکنه

قربوووونت من نوشتنم خوبه احتمالا وبلاگ بزنم، اینجا هم آدرسش رو بذارم، ببینم استقبال میشه یا نه، نشد ...

نیتت مهدوی باشه

خودِ آقا کمک میکنه

بیشتر ببینید