2777
2789
عنوان

شما شبیه قبلاهاتون هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 33 پست
اصلا عجیب کج شده🥺باید هی چسب بزنم شب قبل مهمونی که صاف بشه بخدا وقت اینم ندارم. شبا مث جنازه ام... ...

خودت رونباز روحیتوحفظ کن اینجورفقط کارهاروخرابتر میکنی 

یواش یواش شروع کن رژیم درست طوری که شیرت هم قطع نشه 

بعدازتعطیلات برو پیش دکترت برابینی 

به نگاه مردم اهمیت نده حالاخودشون کی ان ؟ مشتی فضول بدجنس که منتظرن ضعفی پیدا کنن 

قوی باش بچت به یه مادرقوی نیازداره 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

یک سال و نیمه زوده از شیر بگیزمشش؟

اگر غذاش خوبه اشکال نداره رژیم هم بگیری کم کم شیرت خودش کم‌میشه راحت از شیر میگیرش...ولی اگرهنوز غذای اصلیش شیره تا دوسالگی بهش بده

پارسا پسرمامان😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا نکنه عزیزم.ببین اوایلش سخته برنامه بریز و مدیریت کن.الانم که هوا خوب شده روزی یه ساعت تا پارک بر ...

واقعا درست میگید

انقد من ماششینی شدم دو قدم راه نمیتونم برم🥺اما درست میگین هوا خوبه فرصت خوبیه بزنم بیرون 

لااقل با ماشین برم به پارک برسم اونحا راه برمـ

اخه پارک خوب نزدیکمون نیست 

واقعا درست میگیدانقد من ماششینی شدم دو قدم راه نمیتونم برم🥺اما درست میگین هوا خوبه فرصت خوبیه بزنم ...

اره منم همینطوری شدم واقعا ماشین مزیت داره ولی این عیب رو هم داره منم خودم همینم ولی ان شاءالله بچم دنیا بیاد میخوام پیاده روی رو شروع کنم.

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
افسرده شذم هیچ جا نمیرم که بهم نگن چقد چاق شدی🥺

دیگه ب خانم بچه دار ک نباید بگن :(

دخترخاله منم خ لاغر بود بعد زایمانش چاق شد بعدیکی دوسال اونم لاغر کرد عین قبلش شد. نگران نباش برمیگردی عزیزدلم. فقط هیچوقت غصه هیچ چیو ب دلت راه نده گلم. چون دل مهربون مامان دوتا فرشته همه ش پر از عشق ونور ودعاست نازاحتی توش جایی نداره. مگه نه ؟ ؛) 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
خودت رونباز روحیتوحفظ کن اینجورفقط کارهاروخرابتر میکنی یواش یواش شروع کن رژیم درست طوری که شیرت هم ق ...

تلاشمو میکنم

ممنون از پیشنهادت

اره بخدا میبینم که لذت میبرن از اینکه بهم بگن واااای چقد چاق شدی

عزیزم 🥺توام روحیت خراب شده؟

بدجورر نگم برات🥺

گاهی ناشکری میکنم بعدش میشینم توبه میکنم احساس پشیمونی میکنم. 

نه میتونم باشگاه برم. نه رژیم بگیرم فعلا باید بسازم بخاطر بچم

من+نی نی+باباش=❤

خداروشکر هزار ماشاالله به شما اره ما ژنمون تپلهقبل بارداری هم من به ضرب رژیم متعادل بودمدر واقع از ن ...

ممنون عزیزم.  

ببین همین که خودت ناراحتی یعنی خیلی زود میتونی مثل قبلت بشی.  بعضی ها اصلا  این چیزا براشون مهم نیست و خودشون رو ول میکنن.  ولی شما برای خودت هدف گذاری کن.  تا بهش برسی💪🏻🤩 

الان دیدم بچت داره یک و سالو نیمه میشه.  به نظرم کم کم شروع کن چون دیگه بعد از یک سالگی غذای اصلی کودک شیر نیست.  و الان در واقع شیرت خیلی خاصیتی نداره و کم بشه هم مهم نیست.  و خداروشکر همسرت هم حامی و بهت کمک میکنه☘️

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
انشاالله سلامت عزیزتو بغل بگیریخدایی لذتی بالاتر از مادرشدن نیست

ممنون عزیزم بله واقعا همینطوره.😍

ان شاءالله هر کسی که  نی نی می‌خواد خدا بهش سالم و صالحش رو بده.

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم