2777
2789
عنوان

شما هم همین مشکلو دارین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 27 پست
خب اصلا خودتو نشور ، با دستمال خودت پاک‌کن سریع بلند شو .‌چه کار می‌کنی نیم ساعت .زانو درد نمیگیری؟؟

چرا بیشتر کمردرد میگیرم گودی کمر شدید دارم.. 

اونوقت اینهمه خون رو چجوری پاک کنم با ادرار و مدفوع و.. 🥲 میدونم موضوع الانم حال بهم زنه ولی چیکار کنم 🥲😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه خودمونو نشوریم نجاست همه جارو میگیره که😂

همووون 

من واقعا همه جارو آبیاری میکنم

ولی میگفت آب وارد بدن میشه عفونت میاره

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

چرا بیشتر کمردرد میگیرم گودی کمر شدید دارم.. اونوقت اینهمه خون رو چجوری پاک کنم با ادرار و مدفوع و.. ...

این طور که شما میگی کل خون بدنت با پریودی می‌ره 

برا ما که اینجور‌نیست وقفه هست یه سره که خون نمیاد 

بعدم من منظورم با وقتی بود که ادرار داری گفتم خودت نشور

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
این طور که شما میگی کل خون بدنت با پریودی می‌ره برا ما که اینجور‌نیست وقفه هست یه سره که خون نمیاد ب ...

ولی خب سعی میکنم که سریع بعد پاشدن نوار بهداشتی بزارم اخه من چند سال پیش همچین مشکلاتی نداشتم.. 

خیلی وسواسی نیماسعت تو دستشویی چیکار میکنی اخه خیلی حساسی مهایتا یدونه پد با خودت ببر کارت که تموم ش ...

دستشویی عادیم ۱۵ دقیقه طول میکشه این یکی ۳۰ دقیقه.. خودم کلافم 😑😂 

من قبل نشستن با یه جدید عوض میکنم 

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بیشتر ببینید