بالاخره به لحاظ ظاهری، هر گونه قشنگی و زیبایی که در قد و هیکل و چهره ات وجود داره بی ارتباط با والدین نیست.
هر گونه استعدادی که داری و تونستی در هر عرصه ای موفق باشی حتی داشتن تحصیلات معمولی، بی ارتباط با پدر و مادر نیست.
اگه عشق خدا و اهل بیت علیهم السلام در دل و وجودت داری که حتماً داری انشاءالله، باز هم یه ربطی داره به پدر و مادر و همه ی اجدادت.
اصلا اینها چیزی نیست که آدما بخوان انکار کنند، چون به صورت طبیعی و ژنتيکي اتفاق میفته.
حتی همین خشم و عصبانیت شما از اونها نشون میده که درک و عاطفه ات بالا بوده و اونها احتمالا شما رو زخمی کردند که الان دوست شون نداری......
همین درک و عاطفه رو هم از همونا گرفتی، ولی شاید به دلایلی در حال حاضر و طی یه اتفاقاتی اونها الان تغییر کردند و شما فکر می کنی که اونا همیشه همینطوری بودند.
بالاخره از بدو تولد که اینطوری نبودند.
البته اصلا نمیخام کسی رو قضاوت کنم، چون از چیزی خبر ندارم، فقط میدونم که همون خدا که ما رو آفریده در قرآن فرموده( به والدین نیکی و احسان کنید و در مقابل اونها متواضع باشید و حتی کمترین حرف یعنی اوف به آنها نگویید! حتی اگر ظالم و کافر باشند.)
خاصیت این دنیا همینه که خدا هر کسی رو با یه چیزی یا کسی مورد امتحان و آزمایش قرار میده.
شما اگر بتونی و سعی کنی طبق دستور خدا بدون چون و چرا عمل کنی که حتماً میتونی انشاءالله، مطمئن باش به خیر و خوشبختی دنیا و آخرت خواهی رسید، این وعده خداست و خدا سر وعده اش هست.
شعار هم نمیدم، چون خودم بدترین پدر و مادر رو داشتم و دارم، ولی هرگز دلم نمیخواست داخل سایت عمومی بیان کنم، فقط واسه این که بدونی شما تنها نیستی که همچین بحرانی داری، بیان کردم.......
وقتی خدا به بنده اش مشکل و گرفتاری میده، فقط میخواد ببینه چه کسی سربلند از امتحان بیرون میاد و چه کسی دستور خدا رو اجرا می کنه.
بنابراین ما باید هوشمندانه عمل کنیم در هر بحرانی و فقط حرف خدا رو معیار قرار بدیم، تا بتونیم از بحران عبور کنیم، نه اینکه خودخوری کنیم و صرفاً تمام ذهن و فکر و انرژی و زندگی مون رو مشغول همون مشکل بکنیم.
یادت نره که خودم بدترین رو داشتم و دارم و از روی بی احساسی و ندانسته حرف نمیزنم.