2777
2789
عنوان

بابام معتاده داره ترک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ان شاالله که زودتری رو به راه میشه چند تا نکته رو خوب رعایت کنید اصلا غذای سرد و ترشی بهش ندید چون درد رو بیشتر میکنه غذای گرم فقط بهش بدید ، روزانه بفرستینش حمام ، آب درد رو کم میکنه حتی اگه روزی چندین بار باشه ، هر وقت درد داشت فقط بگین بره زیر دوش ، با روغن سیاه دانه پاهاش رو مرتب ماساژ بدین نزارید تنها باشه با آرزوی سلامتی و تندرستی 

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
بیشتر ببینید
خیلی ممنون

خواهش میکنم نگران نباشید ان شاالله زودی از سرش میشه توکلتون به خدا باشه سعی کنید تنها نباشه با فیلم یا چیزی سرگرمش کنید تنهاش نزارید این چند تا نکته حتما رعایت کنید 

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
بیشتر ببینید
خواهش میکنم نگران نباشید ان شاالله زودی از سرش میشه توکلتون به خدا باشه سعی کنید تنها نباشه با فیلم ...

نه اصلا تنهاش نمیذاریم فقط دعا کنید ک دیگ. برنگرده مصرف کنه چون این دومین بار هست که داریم ترکش میدیم😔😔😔

نه اصلا تنهاش نمیذاریم فقط دعا کنید ک دیگ. برنگرده مصرف کنه چون این دومین بار هست که داریم ترکش میدی ...

ان شاالله که برنمیگرده اگر میتوانستید تشویقش کنید بره کلاس های NA عالی بود

بیشتر ببینید
ان شاالله که زودتری رو به راه میشه چند تا نکته رو خوب رعایت کنید اصلا غذای سرد و ترشی بهش ندید چون د ...

ممکنه بهانه گیری کنه پرخاشگر باشه بی اشتها باشه تا حداقل بک ماه بعد از ترک بی‌خوابی داره بیقراره شما فقط باید صبوری کنید خونه رو براش آروم نگه دارید حتی صدای تلوزیون براش آزاردهنده هست فقط و فقط و فقط باید بره جلسات NA تا پاک بمونه شما تصور کنید پدرتون ی بچه بهانه گیر کوچیک هست برا پاکیش،باید همه جوره باهاش،کنار بیاین

تهرآنی؟ 

اگه هستی درباره کمپ کنگره 60 تحقیق کن بدون دارو و بستری شدن یا روش مشاوره طرف متقاعد به ترک میکنن

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞