2777
2789
عنوان

واى تكنيك معجزه آب عشقم پيام داد واى بچها😭😭😭😭معجزس اين تكنيك

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 36 پست

يس حالا جيكار ميخواهيم بكنيم با اين نعمتِ شكَفت انكيز؟ دوتا ليوان خالى برداريد ( فرقى نميكنه پلاستيكى يا شيشه اى يا ..)

روى يكيش يه كاغذ بجسبونيد و يكى از دليل هاى ناراحتى و مشكلاتى كه داريد رو بنويسيد مثلا ( بيكارى ، بى پولى ، مجردى ، بى اولادى ، ..) يا هرجيزى كه دليل ناراحتى شماس

وتوش رو تا نيمه اب بريزيد نصف ليوان ع

حالا اون يكى ليوان كه خاليه يه كاغد روش بجسبونيد و بنويسيد ( مثلا ، ثروتمند شدم ، صاحب خانه شدم ، مستقل شدم ، كارپيدا كردم ..) و هرجيزى كه ارزوشو داريد و يا هدفتونه

دقت كنيد كه فقط ميتونيد يك هدف رو بنويسيد مثلا ١٠ خط ننويسيد ( يك كلمه يك هدف )

حالا ليوانى كه تا نصفه اب پر كرديد و مشكلتونو نوشتيد رو برداريد و با اب صحبت كنيد و احساستونو بهش منتقل كنيد همه ى ناراحتيتونو.. ه دقيقه ، ١٠ دقيقه هرجقد كه احساس ميكنيد نياز داريد تايم خاصى نداره وبعد اب رو بريزيد تو ليوان خالى ( كه هدفتون رو نوشتيد )

و مجدد اينبار با احساس و عواطف خوب و خوشحال حرف بزنيد انكَار كه خواسته هاتون اتفاق افتاده ..

حاالا اب رو بخوريد ..

ابى كه خورديد اين انرزى رو بهتون ميده كه باور بكنيد تمام مشكلاتتون حل شده و به خواسته هاتون رسيديد و اين تكنيك جزئه قوى ترين تكنيك هاى

قانون جذب به شمار مياد

كسايى كه اين تكنيك رو انجام دادن خيلى زودتر از حد تصورشون هدف هاشون رخ داده و به ارزوهاشون رسيدن اميدوارم كه براتون مفيد وكارساز بوده باشه :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا قسم جواب داد توكه اعتقاد ندارى غلط ميكنى بياى تايپيك من نظر ميدى

چه بی ادب 

دلم سوخت واست 

حالا لیوان آب نخوری جوابتو نمیده این کسی که گفتی؟؟

آره برو لیوان آب رو بخور و منتظر باش تا جواب پیامتو بده، چه زندگی بیهوده ای، 

چيكار كنم توروخدا راهنماييم كن من كسيو ندارم

ببین عزیزم ذات زن دریافت کنندست دریافت کننده ی همه چیز عشق ، توجه ، پول ، انرژی مثبت و... زمانی که تو دهنده میشی طرف مقابلتو سیراب میکنی و دیگه نمیاد سمتت چون تشنه نیست

یکم عقب بکش

به خودت اهمیت بده انرژی زنونتو تقویت کن بذار نبودتو حس کنه

خودش میاد

عزیزم منم راجبش ی چیزایی شنیده بودم اما ب نوعی دیگ این تکتیک فقط برا برگردون طرفه؟

چون من برا کار دیگه ای ب غیر این مورد مخواستم انجام بدم مثل موفیقت تو ی کاری و...

منم اینکارو کردم و خواستم براورده شد، علاوه بر اون حس خیلی خوبی میده انجامش انگار سبک میشی و ناراحتیاتو به کائنات میسپری اگه مشکلی دارید که از دستتون خارجه حتما اینکارو انجام بدین هم اروم میشین هم انشالا مشکلتون برطرف میشه

کاربری دو نفره                                                                  خدایا لحظه ای منو به حال خودم وا مگذار ✨ شکرت