2777
2789
عنوان

مگه از زندگی چی میخواستم💔💔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 51 پست

میرزا اگه پیشت بودم اینقدر کتک میزدم تا بخودت بیا  جمع کن خودتو نه خدا نه زندگی ن آدما هیچ کدومشون دشمن تو نیستن  دشمن تو اون افکار موزی و کشنده ی توئه که آروم آروم تموم وجودتو داره نابود میکنه فک میکنی فقط تویی تحقیر شدی دختر رد کرده مادرت سر زایمان فوت کرده مرگ پدرتو با چشمت دیدی  و هزاران غم مشکل دیگه  بلند شو ببین چه آدمای  از زیر لجن مرداب اومدن بیرون دوباره ساختن خودشون رو  تو همش26 سالته  اگه36/46/56 سالت شد نمردی میخای چه خاکی بریزی سرت با همین فرمون بری  جلو تهش چی  که چی بشی تو خودت دشمن خودتی  کمر به نابودی تباهی خودت بستی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیزی ندارم بگم واقعا😔😔😔شرایطم خیلی سخته هیچکس جای من نیست واقعا

سالها  دل طلب جام جم  از ما میکرد آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد   تو هنوز نشناختی خودتو نمیدونی واقعا کی هستی تو  برده افکارت هستی میرزا بخودت بیا

بله درسته چی بگم والا😔😔😔ممنونم از توصیه ات🌹🌹🌹🌷🌷🌷

خواهش میکنم  ولی  تو چو یوسفی ولیکن به درون نظر نداری   حتما حتما گنج حضور پرویز شهبازی رو بخر نگاه کن نندازی پشت گوشت  جمله به جمله شو درک کن   منجی تو فقط خودتی زندگی منتظرت نمیمونه تا ببینه کی خوب میشی  میگذره  عین باد عجله نکن واس مردن  اول آخر میرسه   

خواهش میکنم ولی تو چو یوسفی ولیکن به درون نظر نداری حتما حتما گنج حضور پرویز شهبازی رو بخر نگاه ...

حتما نگاهش میکنم

چشم🙏🙏🙏🌷🌷

فرمایشاتت درسته کاملا قبول دارم 

ببخشید دیر جواب دادم سایت رو چک نکرده بودم🙏