2777
2789
عنوان

حدس بزنید جنسیت بچم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 92 پست
بلهایا با. N. ازدواج میکنم؟ یا با. A.؟ در اینده دانشگاه چی میخونم تجربی ام؟

باa

نمیدونم

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                                                   ۱۱/۷🖤🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدبخت میشم ؟🤣😂اشکال نداره ناراحت نمیشم حست بگو

ن😅

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                                                   ۱۱/۷🖤🥀

باaنمیدونم

A. پسر خالمه یعنی با پسر خالم ازدواج میکنم؟ بین ما و خالم اتفاق هایی افتاده که چندین ساله قهریم خانوادم منو میدن به اون؟ 

حدودا کی؟ 

میره توی اداره کار کنه یا جای دیگه یعنی شغلش چی میشه؟ 

سه شنبه که همو دیدیم ازم خوشش اومد؟ یهم فکر میکنه؟ 

میشه رشته تحصیلیش تو دانشگاه هم بگید؟ میخوام بدونم درسته

A. پسر خالمه یعنی با پسر خالم ازدواج میکنم؟ بین ما و خالم اتفاق هایی افتاده که چندین ساله قهریم خانو ...

گلم من گاهی درست میگم 

الان زیاد حالم خوب نیس:)

با Nرشتتو نمیدونم یا اتاق عمل یا پرستاری

کنکور من چی میشه امسال؟

میشه لطفا هروقت حالتون خوب شد جواب بدید اخه خیلی برام مهمه

بش🙂