2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملت چرت زیاد میگن اینجا که فراوون میگن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید

اجازه بده مشخص کنم قشنگ

وعده غذایی: اکسیژن 

پوشاک:هر آنچه قابل پوشیدن باشد (حتی گونی)

قصد توهین اصلا ندارم ولی ته نداری هم باشی با چهار میلیون نمیشه زندگی کردد اونم چهار نفررر

اینجا دنیای عجایبه حتی میتونن با فتوسنتز زندگی کنن بدون غذا

🤣🤣🤣🤣گاها شاخ در میارم با تاپیک های بعضیاشون یادته یکی یه بار تاپیک زده بود یه مرغو به ۲۰وخورده دی نفر داده اضافی هم اومده؟🤣

والا یکیم اومد گفت ماهی ۱۰۰تومن درآمد داریم خونم داریم ماشینم داریم قسط هم نداریم ولی هیچی نداریم بخوریم سختمونه ...همه چی عجیبه

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

اخه حتی برنج ۱۰ کیلویی ۲ ۲ونیم شده چطور ممکنه به نظرم دروغ میگخ گوشت ک ۷۰ ۸۰۰ تومنه

خب برنج دو و نیمی نمیخورن هندی پاکستانی میخورن... نصف ببشتر ماه گوشت ندارن با عدس پلویی.. ماکارونی با سویا اینا سر میکنن میوه نمیخورن زیاد... در کل میشه بگذرونی 

🤣🤣🤣🤣گاها شاخ در میارم با تاپیک های بعضیاشون یادته یکی یه بار تاپیک زده بود یه مرغو به ۲۰وخورده د ...

نه ببین اونی که نداره دیگه فکر چلو پلو کباب و خورشت نمیکنه.  فقط کاری میکنه شکم سیر شه. دوستان تمسخر نکنیم شاید کسانی از دیدن پستهاتون رنجیده خاطر شن🙏🙏🙏

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند