2777
2789
اینروزام شلوغ پلوغه همسرم خیلی ادم خوبیه اما خود رای هست خودمو بکشمم اخر فکر میکنه تصمیم خود ...

ما زن ها اکثرا همین هستیم منم مثل تو بودم دلخوری از دوروبریام کلا تموم شد از این مرحله گذشتم چون خودم رو ازشون دریغ کردم مخصوصا خانواده همسرم فکر میکنن سرم شلوغه مهمونی نمیدم درحالی که سرم خیلی هم خلوته ولی دیگه نمی‌خوام باهاشون وقت بگذرونم

و اما شوهر اگه پول داره و تامینت می‌کنه حرفی نزن خرج کن پس انداز کن اگه شاغلین چه بهتر اگه نه حتما دنبال استقلال مالی باش یا حتی شده یه مهارت یاد بگیری 

یواش یواش همسرت هم از پا در میاد وقتی ببینه دیگه برات مهم نیست چیکار می‌کنه

کمی شل کن کمی بیخیال باش اگه نمی‌خوای دیوونه بشی 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
یادش بخیر یه زمانی این متنو خیلی دوس داشتم...

به نظر من حال خوب و بد مثل یه چرخه است نوبتی ما برمی‌داریم سهممونو ،این حرفایی که زدید ممکنه برای یه نفر دیگه خیلی شرایط مطلوبی باشه ،و شاید یه نفر دیگه همه چیو خراب کنه و تحمل نکنه،

بزار غم‌و‌ غصه آن ته‌نشین بشه اما از پا درد نیاره،

پناهیان یه حرف جالبی میزد که خدا گاهی تا امنی رو در برخورد بد همسرت قرار میده تا بدونی تنها جای امن فقط آغوش خود خداست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما زن ها اکثرا همین هستیم منم مثل تو بودم دلخوری از دوروبریام کلا تموم شد از این مرحله گذشتم چون خود ...

اینم بگم زیرپوستی تغییر کن لبخند به لب داشته باش تمکین کن ولی کار خودت رو بکن به خاطر بچه هات تا سرمایه زندگیت برای بچه های تو حفظ و ذخیره بشه 

خدا به مردهای بی عقل عقل بده قدر بدونن

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
سلام سال نوت مبارکدل منم داره می ترکه🙂همیشه سال نو حتی اگه قبلش بدترین اتفاقم افتاده بود حالم خوب م ...

دوساعت گریه کردم  خیلی زود رنج   شدم  ازعالموادم فراری شدم ....عمیقا  تنهاییم خیلی وقته باکسی رفت وامد نداریم....یه عده  اومدن مهمونمون شدن قدمشون رو چشم  اما  پذیراییو هی بشینو پاشو خستم کرده ....ادمایین که ارزش احترام گذاشتن ندارن ولی همسرم خودشو به ابو اتیش میزنه براشون  منو فراموش کرده چسبیده به اونا خسته شدم ...امشب همه منو متهم کردنو دعوام کردن  که باید تحت هرشرایطی احترام بزاری  به خدا  این ادما موجودات فرصت طلب و دورویی ان   من میشناسمشون  ازطرفی مدام احترام میزارم از یه طرفم  قلبم صاف نیست باهاشون...من یکبارم مزاحم  اینا نشدم   خیلی تو فشارم این روزا...همه ازمن توقع سکوت و احترامو خدمت رسانی و حال خوب دارن ...نیست  حالم خوش نیست

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

ما زن ها اکثرا همین هستیم منم مثل تو بودم دلخوری از دوروبریام کلا تموم شد از این مرحله گذشتم چون خود ...

تمام انرژیم کشیده شده...مشکل مالی نداریم...شوهرم خودشو وقف دیگرانی میکنه که ازش سواستفاده میکنن و نمیدونه  وهی شعار خوب بودن  میده  قبول  دارم قلبش پاکه اما من  دیگه خسته شدم

اینم بگم زیرپوستی تغییر کن لبخند به لب داشته باش تمکین کن ولی کار خودت رو بکن به خاطر بچه هات تا سرم ...

وقتی انرژیم کم میشه  عجیب  دلم برا بچه هام میسوزه  نگرانشون میشم  وقتی دارم قدرتمو ازدست میدم توانم کم میشه میگم خدا پس اینا چه کنن...بابام که فوت شد زیاد شیوونو زاری نکردم   ترسیدم بترسن  حتا ترسیدم  بیفتم ترسیدم مریض شم واینا تنهابمونن  حتا واسه بابامم اوونطور که باید عزاداری نکردم  اما الان  انگار کل توانم رفته  حاله ای ازناامیدی وخستگی احاطم کرده 

چقد تلاش کردم امسالمون عالی شروشه 

دوساعت گریه کردم خیلی زود رنج شدم ازعالموادم فراری شدم ....عمیقا تنهاییم خیلی وقته باکسی رفت وا ...

می تونم بفهمم چی میگی تو طبق حالات روحیت رفتار کردی و این خیلی طبیعیه به نظرم

ازونجایی که میگی خیلی وقته با کسی رفت و آمد ندارین معمولا برای آدمای شبیه شما و خود منم که زیاد با کسی رفت و آمد ندارم

نقاب زدن و تظاهر خیلی سخت می شه و انرژی زیادی ازمون میگیره و خستگیمونم  ناشی از همینه دقیقا

چون خودم آدم درونگراییم این حسارو دارم

نباید انتظار داشته باشی دیگرانم درکت کنن

اینام مهمونن و می رن بالاخره 

اتفاقیه که افتاده

خودتو اصلا سرزنش نکن عزیزم

به نظر من حال خوب و بد مثل یه چرخه است نوبتی ما برمی‌داریم سهممونو ،این حرفایی که زدید ممکنه برای یه ...

چقد حرف درستی  زده   منم این روزا  مدام دعا میکنم   من جز خدا کسیو ندارم..

می تونم بفهمم چی میگی تو طبق حالات روحیت رفتار کردی و این خیلی طبیعیه به نظرمازونجایی که میگی خیلی و ...

کاملا درست میگی نمیتونم نقاب بزنم .....اره  تحمل میکنم ولی احتمالا تااخر تعطیلات هستن .....فقط ایکاش  دربارش باهمسرم حرف نمیزدم امشب گفت  میدونی چیه  اصلا نظرت برام مهم نیست هرکار صلاح بدونم میکنم فقط بهش گفتم  درحد عرف و اعتدال هزینه کن  نه خروار خروار .....گاهی ادم گلایه نکنه سنگین تره بخدا....بقول دوستمون  فقط اغوش خدا صمیمی ترین اغوشه ...

کاملا درست میگی نمیتونم نقاب بزنم .....اره تحمل میکنم ولی احتمالا تااخر تعطیلات هستن .....فقط ایکاش ...

حالام که گفتی عزیزم اتفاق خاصی نیفتاده

برای دفعات بعدی می دونی چجوری باید رفتار کنی و جی بگی و چی نگی

اکثر مردا موجودات بی نهایت لجبازین هرچی بگی بدتره آروم باش 

بذار کار خودشو بکنه

مطمئن باش یه روزی یه جایی این آدما یه گافی می دن تا حساب کار دست همسرت بیاد

ما اینقدر ازین موردا تو خانواده هامون داشتیم 

آخر سر همسرت خودش میاد پیشت می گه تو حق داشتی من اشتباه می کردم

حالا اینا مهم نیست

الان مهم حال توئه 

انرژیتو برای خودت و خانوادت ، علی الخصوص بچه های عزیزت حفظ کن

حالام که گفتی عزیزم اتفاق خاصی نیفتادهبرای دفعات بعدی می دونی چجوری باید رفتار کنی و جی بگی و چی نگی ...

ممنون عزیزم  صحبتات خیلی اروومم کرد  

اولش که این تاپیکو زدم قلبم  داشت ازناراحتی میترکید اما الان انقد ارووم شدم که میتونم بخوابم...ازشما و بقیه دوستای مهربون ممنونم 

ممنون عزیزم صحبتات خیلی اروومم کرد اولش که این تاپیکو زدم قلبم داشت ازناراحتی میترکید اما الان ان ...

خداروشکر عزیزم

انشاا... همیشه حال دلت خوب باشه و آرامش الهی داشته باشی

مراقب خودت و خانوادت باش

هم امشب و هم تموم شب های باقی زندگیت رو  آروم و خوب بخوابی

💚

تمام انرژیم کشیده شده...مشکل مالی نداریم...شوهرم خودشو وقف دیگرانی میکنه که ازش سواستفاده میکنن و نم ...

کاری نمیتونی بکنی از خدا فقط بخواه تا ذات اطرافیانش رو زود بهش نشون بده

بیشتر ببینید