2777
2789
عنوان

مادرشوهرم صد تومن کادوی زایمان داد بهم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 68 پست
عزیزم ی گرم الان با اجرت حداقل ۹میلیون میشه!!!بنظرت منطقیه ایا🤕

وای چرا برا شماها تعجب داره یعنی یه گرم طلا برای اینکه نوه دار شدن خیلییی زیاده؟ 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما همیشه بهش پول میدیم کار نداریم مناسبت باشه یا نه زیر سه تومن هم تاحالا ندادیم

خواهرشوهر منم همینه به ما که میرسه همیشه نداره بعد برای داداشای دیگش داره حالا همیشه هم همسر من از همه بیشتر بهش میرسه کادو گرونتر از همه میده همه جا میبرتش نمیدونم چرا بعضیا اینجوری ان ولش کن من که جایگزینش رو از خدا میخوام دیگه برام مهم نیست 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
خواهرشوهر منم همینه به ما که میرسه همیشه نداره بعد برای داداشای دیگش داره حالا همیشه هم همسر من از ه ...

اصلا اهمیت نده که فکر کنه خبریه 

منم خودمو خیلی بیخیال میگیرم 

اصلا اهمیت نده که فکر کنه خبریه منم خودمو خیلی بیخیال میگیرم

اهمیت نمیدم ولی گاهی که میبینیم فرق میزاره متنفر میشم ازش مثلا میخواست بره سفر خدا شاهده شوهرم بردش فروشگاه هررررر آجیل و خشکباری که میخواست برداشت پولشو داد که تو راه بخورن بعد بردیمشون با دخترش خرید لباس و اینا خریدن برگشتنی یه گل بزرگ گرفت شوهرم با پرچم گرون بقیه هیچکار نکردن دو تا لباس از چمدونشون درآوردن دادن بعدخداشاهده برا اونا و بچه هاشون سوغاتی آورد چه سوغاتیایی من باردار بودم یه لباس دست دوم نمیدونم از کجا آورده بود آورد برام که بیا برات لباس بارداری گرفتم حالا لباسه بلند اندامی بود اصلا تنم نمیشد تا چند ماه آتیش گرفته بودم 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
وا این دیگه چه مرگشهتقصیر شوهرا مونه رو زیادی دادن میدونی

نمیدونم من تا حالا کوچکترین حرفی بهش نزدم همیشه احترامشو داشتم فقط چاپلوسی بلد نیستم اونا بلدن مثلا جوری چاپلوسی میکنن مخت سوت میکشه طرف بهیاره بهش میگن خانم دکتررررر فکر کن من نمیتونم اونم همیشه طرف اوناست فکر کنم بخاطر اونه