2777
2789

من فقط یکدونه داداش دارم

بی اندازه دوسش دارم 

مسافرت ها و بیرون رفتن ها خانوادگی فقط بخاطر اون میرم خیلی آدم پایه ای هستش و خیلی خوش میگذره وقتی هست

ما هرساله معمولا سه چهار روز از تعطیلات میریم خونه باغ پدرم توی روستا اکثراً فامیل ها خوبمان هم میان اونجا البته فامیل ها خودشان خونه باغ خودشانو دارن ولی باهمیم

داداش خیلی اونجا رو دوست داره هرساله کلی ذوق و علاقه میاد همه خانواده، فامیل، دوستاش، هستن 

داداشم همیشه میگه من هرسال فقط منتظر عیدم و این چند روز بریم اونجا .

بعدشم که از روستا برگشتیم هرساله بعدش چند روزم با خانواده همسرش وقت میگذرونن

ما می‌خوایم فردا بریم اما داداشم نمیاد 

قسم خورده امسال از خونه بیرون نمیره 

تا آخر تعطیلات خونه است

با خانمش دعواشون شده 

اینم گفته امسال تعطیلات خونه ایم

هرچی پدرم و مادرم با دایی هامون زنگش زدن نیومد 

حتی پدرم رفت دم خونه اشون نیومد 

داداشم خیلی یک دنده است از حرفش و قسمش کوتاه نمیاد.

خورد تو ذوقم اصلا حوصله ندارم برم

بعد بمیرم برای داداشم یک هفته پیش چقدر ذوق داشت بریم اما الان.

چیزی که فهمیدم دعواشون سر این بوده زن داداشم پرستاره

بعد جای همکارش که مشکل داره و بچه اش مریضه تعطیلات شیفت قبول کرده بعد به داداشم گفته من فقط ۳ روز از تعطیلات خونه ام باید جای همکارم برم سرکار 

این ۳ روز ۲۴ ساعت بریم خونه باغتان ۲۴ ساعت با خانواده خودم باشیم 

داداشمم لج کرده گفته من برای ۲۴ ساعت نمیرم خونه باغمان که ۳ ساعت فقط تو راهم که تو مثلا جوانمردانه بازی درآوردی تمام تعطیلات سرکار باشی عید از ما خراب کنی 

نه الان نه تا سال ۱۴۰۵ یک روز به عنوان مسافرت، گردش، مهمانی، از خونه بیرون نمیرم 

بعد دعوا زیاد و اینا زن داداشم رفته گفته به همکارش جای تو شیفت نمیام اما داداشم هنوز میگه قسم خوردم از خونه بیرون نمیرم 

نمی‌دونم چکار کنم از خر شیطان پیاده بشه بیاد

با بزرگتر و پدر و مادر حرف اینا دنبالشون رفتن راضی نشد 

کوتاه بیا نیست 

داداشم بچه ام ندارن بگم بخاطر دل بچه ها کوتاه بیاد 

چه یک دنده 

طفلک زنش خدا صبرش بده بنده خدا رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بی منطقه داداشت 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

برادرت متاهله و هر تصمیمی میگیره به خودش و زنش مربوطه. اگه واقعا دوستش دارید اینقدر تو زندگیشون دخالت نکنید که جز اختلاف و دلخوری چیزی نداره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دل برادرت ازسنگه حالا تو هی ازش تعریف کن

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید

داداشت کاملا مقصره 

همکار زن داداشت الان نیاز داره زن داداشت کمکش کنه شاید یه روزی هم دنیا برعکس شد زن داداشت به کمک اون احتیاج پیدا کرد 

ادم غد و یه دنده مثل داداشت همون او خونه بمونه بهتره بذار تعطیلاتش خراب شه که این همه ادم رفتن دنبالش نیومد

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
داداشت کاملا مقصره همکار زن داداشت الان نیاز داره زن داداشت کمکش کنه شاید یه روزی هم دنیا برعکس شد ز ...

حالا داداشش کافی بود یکی از دوستاش بگه بیا بریم سر قله میگفت نامردیه نرم.ولی زنشو بابت فداکاریش مسخره کرده

We remember #PS752

خوب خیلی دعواشون شد که زن داداشم رفت شیفت رو کنسل کرد داداشم سر اون دعواها و جنگ عصاب ها اینا که کرد ...

زندگی زناشویی یعنی درک متقابل

که داداشت نداره متاسفانه

گیسو ۲۸هستم...کاربری اصلیم تعلیقه