2777
2789
عنوان

باردارم خیلی لاغر شدم کسی روشی چیزی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 37 پست
اره خیلی سخته زشت بودن 😂🥲

یعنی چی زشت شدی صورتت لاغرشده؟

من خوشگلتر شدم چرا🫠😄 صورتم براق وسفید شده صافتر شده  قبلا یکی دوتاجوش میزد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی چی زشت شدی صورتت لاغرشده؟من خوشگلتر شدم چرا🫠😄 صورتم براق وسفید شده صافتر شده قبلا یکی دوتاجو ...

ن از لحاظ پوست نمیگم ولی لاغر شدم با اینکه وزنم همون ثابت ولی صورتم خودم حس میکنم لاغر شدم گفتم شاید جوانه گندم بخورم 

ن از لحاظ پوست نمیگم ولی لاغر شدم با اینکه وزنم همون ثابت ولی صورتم خودم حس میکنم لاغر شدم گفتم شاید ...

عجیبه ک لاغرشدی

آجیل ومیوه بخور هرروز 

ماست وجوانه گندم شیر وعسل باید الان برسی ب خودت بچه خوب رشد کنه استخون بندیش خوب شه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

خوششششش به حالتمن ۲۱ هفته هستم با قد ۱۵۷ شدم ۹۰ کیلو😭😭😭خیییییلی سخته خیییییلی...هممممه مدام بهم م ...

یاابلفظ چن بودی قبلش

چ زیادشدی  من ۶۸ بودم الان ۷۴ ام  دارم دیوونه میشم هفته ۱۷ ام

عجیبه ک لاغرشدی آجیل ومیوه بخور هرروز ماست وجوانه گندم شیر وعسل باید الان برسی ب خودت بچه خوب رشد کن ...

راستش اصلا محل  نمیدم ن شیر میخورم ن غذا درست حسابی فقط شانسم میوه دوست دارم میخورم

یاابلفظ چن بودی قبلشچ زیادشدی من ۶۸ بودم الان ۷۴ ام دارم دیوونه میشم هفته ۱۷ ام

قبلش ۸۳ بودم😭😭😭😭

همه ش تو رژیم بودم رو ۷۰ بودم. ولی باردار نمی‌شدم.

بعد یکسال نا امید شدم ولللل کردم خودمو. شدم ۸۳. یهو دیدم باردارم

البته بچه دومه...

قبلش ۸۳ بودم😭😭😭😭همه ش تو رژیم بودم رو ۷۰ بودم. ولی باردار نمی‌شدم.بعد یکسال نا امید شدم ولللل کر ...

آخ آخ  ولش کن بعد بارداری ایشالا ی رژیم میگیری کالریتو برسون به هزار میرسی به ۶۰ کیلو 

راستش اصلا محل نمیدم ن شیر میخورم ن غذا درست حسابی فقط شانسم میوه دوست دارم میخورم

چند سالته

چرااهمیت ندی بچه نمیخواستی؟

شاغلی بیرون ازخونه ای ک نمیتونی ؟

اون بچه رشد اصلی ومغز واستخوناشو همه چیش الان توشکم توداره تشکیل میشه ب خودت نرسی هم به ضعیف میشه هم خودت نابود میشه پوست وموهات و‌...

برنامه مامانارونصب کن

چند سالتهچرااهمیت ندی بچه نمیخواستی؟شاغلی بیرون ازخونه ای ک نمیتونی ؟اون بچه رشد اصلی ومغز واستخوناش ...

ن فقط خیلی عجیب بی حوصلم بچه هم میخواستم دست خودم نیست نمیدونم بس ک سرم تو گوشیه اینجوری بی حوصله شدم