2777
2789

موضوع اینه جاریم همیییییشه میخاد تو خانواده شوهرم حرف حرف اون باشه میخاد بگه من همه کارم خیلی رروو داره خیلی این کارش باعث شده خانواده شوهرم فقط رو حرف این حساب کنن حتی اشتباه بگه چون جوری حرف میزنه همه فک میکنن درسته حالا موضوع اینه چون من تا وقتی ازم سوال نکنند نظر نمیدم فک میکنن من هیچی بلد نیستم و فقط اونه ک بلده حالا اگه گاهی نظر هم بدم جاریم خودش جوری حرف منو رد می‌کنه ک مثلا این اشتباه میگه حرف خودم درسته یا خانواده شوهرم اصلا ب نظرم توجه نمیکنن از این شرایط خسته شدم چکار کنم اونایی ک سیاست بلدید بهم یاد بدید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیشه بخاطر شوهرم باید برم بیشتر از این ناراحتم ک اونور حرفم خونده نمیشه اما اون خونده میشه

گفتم بهت بی محلی کن وقتی داره حرف میزنه محل نده ب حرفاش کار خودتو بکن 

بعدم باید ببینی چرا حرف اونو بیشتر گوش میدن چ ویژگی داره ک تونداری  اونا فکر میکنن اون زرنگتره اما چرا؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چون حرفشو ب زور و اجبار و اصرار میخاد عملی کنه

ن ازاین نیس 

ی ویژگی داره ک حرفشو گوش میدن 

مثلا تواگه بااصرار حرفتو بزنی حرف توام گوش میدن؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اصلا روم نمیشه ی بار ب دو بار کلا وا میدم میگم هر چی شما میگید پس چیه بنظرت

پس اعتماد ب نفس نداری حتما 

ببین آدما اصولا بحرف کسی میکنن که مطمعنه از حرفش ومصممه مثلا اون بایقین میگه این سیب گرده اما تو باشک وتردید میگی یا صدات میلرزه خب معلومه ک حرف تورو بهانمیدن

پس اعتماد ب نفس نداری حتما ببین آدما اصولا بحرف کسی میکنن که مطمعنه از حرفش ومصممه مثلا اون بایقین ...

دقیقا همینه اما خب من روم نمیشه هی حرفمو ب زور ب مسی تحمیل کنم فک میکنم اگه اینطور کنم خودمو بی ارزش میکنم اما در صورتیکه اون حتی حرف اشتباهم با جسارت  ومحکم میگه ینی کار من اشتباه ک نمیخام حرفمو تحمیل کنم ؟