2777
2789
عنوان

اینجارو چقد جدی میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله گاهي خيلي ناراحت ميشم 

دست خودم نيس 

إحساساتي هستم ،انسانم و قلب دارم 

يك كاربري دارم و دروغ نمينويسم و صادقانه و از روي نوع دوستي پيام ميذارم به خاطر همه اين مسايل وقتي بهم توهين بشه خيلي ناراحت ميشم 

🤣🤣خدایا.واقعا ۴۰ درصد افراد اینجا بیمارن و نرمال نیستن.

اره عزیزم به شدت بیماره چندتا کاربری هم داره با هرکدوم تو یه نقش فرو رفته خودشو تگ میکنه با خودش حرف میزنه میخنده

مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

بله گاهي خيلي ناراحت ميشم دست خودم نيس إحساساتي هستم ،انسانم و قلب دارم يك كاربري دارم و دروغ نمينوي ...

منم همینم🥲

همش ب خودم میگم کاش هیجوقت نمیومدم اینجا

-عَـقلتو‌ دنبـال ‌کـن، قَـلبت‌ احمقـه

من شاید با خیلیا بحثم شده باشه ولی تا حالا حرف کسی رو جدی نگرفتمفقط حرف این کاربر قلبم رو شکوندبه نظ ...

عزیزممم خب چرا تگش کردی؟🥲ممکنه دعوا بشه که

من شاید با خیلیا بحثم شده باشه ولی تا حالا حرف کسی رو جدی نگرفتمفقط حرف این کاربر قلبم رو شکوندبه نظ ...

اول تا هزارم اگر من یک ساله در سایت فعالیت ندارم دوم 

اگر چیزی گفتم که باعث رنجش شما شده عذرخواهی میکنم 

ولی شما خیلی فرد خودخواه و بددهنی هستید کاربران را مسخره میکنید توهین میکنید تهمت میزنید بهشون 

بعد منو آزار دادید  این ها جوابش چی میشه ؟

چون اون زمان که تازه همسرم از دست دادم مسخرم کردی توهین کردی جواب دادم دلت شکسته ؟

من هرگز کسی که دلم را بشکنه نمی‌بخشم 

هرگز هم به کسی به دلیل چیزی نمیگم گفتی شنیدی 

نگو تا نشوی دل نشکن تا دلت نشکنه

خدانگهدار 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
بیشتر ببینید
اول تا هزارم اگر من یک ساله در سایت فعالیت ندارم دوم اگر چیزی گفتم که باعث رنجش شما شده عذرخواهی میک ...

اتفاقا من با کمتر کاربری اینجا بحثم شده احتمالا منظورت از کاربرا شخص خودتی!

در ضمن اونی که اول شروع به دل شکستن و حرف زدن کرد شما بودی که من بهتم زد که یه آدم چقدر میتونه قلبش سیاه باشه!!!!

من دنبال ببخش هم نیستم و نخواستم من رو ببخشی چون من شروع کننده نبودم و فقط جواب توهین های زنندت رو دادم!

حس زندگی رو اونجایی از دست 

اول تا هزارم اگر من یک ساله در سایت فعالیت ندارم دوم اگر چیزی گفتم که باعث رنجش شما شده عذرخواهی میک ...

بنظرم کشش ندید که ب دعوا منجر نشه لطفا