2777
2789

نامزدم این دم عیدی سرش فوق العاده شلوغ بود و چون شغلش آزاد همش مشتری براش میومد و گاهی وقتا حتی نمی‌تونست تلفن جواب بده و یه پیام بده از صبح تا شب یهو هیچ خبری ازش نبود و کلاً فوق العاده اذیتم کرد 

منم این هفته‌ها برام خیلی بد گذشت عزیزمو از دست دادم خلاصه حالم خیلی بده 

همش می‌خواست باهام حرف بزنه دائم مشتری میومد توی این مدت اصلاً نتونستیم صحبت کنیم فقط حرص خوردم فقط عذاب کشیدم ولی بازم درکش کردم بازم تحمل کردم بخشیدم گفتم اشکال نداره بران می‌کنیم بعداً

بهم قول داد چند روز از تعطیلات عید کنارم باشه و امشب زودتر اومد خونه تا پیشم باشه 

همین رسید برگشت گفت دارم میرم مهمونی ساعت ۱۰ میام پیشت 

نه تنها نیومده بلکه داره به خوشگذرونیش می‌رسه و اعصابم خیلی خورده دلم می‌خواد بزنم تیکه پارش کنم به خونش تشنم 

فقط بلده الکی قول بده آخرشم بزنه زیرش اه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه الکی نیس حق داری

بخدا اعصابم بدجور به هم ریخته هر روز خواستیم صحبت کنیم نشد نشد الانم آقا داره به مهمونیش می‌رسه من دارم اینجا حرص می‌خورم 

نه جواب میده نه چیزی واقعاً این اگه بیشعوری نیست پس چیه؟؟ دارم از این می‌سوزم که بهم قول داد میاد ولی نیومد 

خاک بر سر من احمق که این همه درکش کردم لیاقت نداره واقعاً

یعنی اون مهمونی رو کوفته نکنی از ما نیستی یه کاری بکن به گوه خوردن بیفته

😂

ولی واقعا خیلی عصبانیم هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم خستم کرده به خدا خیلی عذابم داد من خالم فوت شد نتونست کنارم باشه دیگه از این بدتر چی وجود داره آخه خودم حالم بده اینم با نبودنش داره عذابم میده

بلهاش صحبت کن اینجا ما دردیو دوا نمیکنیم

همین که حداقل چهار نفر گفتن حق با توئه خیالم راحت شد الکی باهاش دعوا نکردم 

خیلی عصبیم کرده هر کاری می‌کنم آروم نمی‌شم 

این جواب ندادنش بیشتر میره تو اعصابم