2777
2789
عنوان

دخترم دوازده سالشه بیایید لطفا 😴

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 88 پست

دختر منم متولد ۳ خرداد ۹۱

۳ ساله پریود میشه

دوسال اول دو سه ماه یه بار شد

الان سیکل هاش ۳۰ روزه است

خونریزی هم بستگی به تغذيه ی دوران پریودش داره

گرمیجات و دمنوش بدم زیاده

ندم کمه

اکثرا تا ۵ روز لکه بینی دارن همون ۷ روز واسه غسل خوبه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اتفاقا دخترتون خوب موقعی پریود شده

نمیدونم چرا بعضی از خانم ها گارد خاصی نسبت به پریود شدن یه دختر ۱۰ یا ۱۱ ساله دارن😐 در صورتی که بلوغ دختر ها از ۹ سالگی شروع میشه 

این نشون میده بدنش روند طبیعی رو داره و خداروشکر سالمه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید

سوال دومتو میدونم چون من خودمم دوتا دختر دارم که پریود میشن... ببین تا دو سال اول نامنظمی دارن و اصلت بابت این نامنظمی نگران نباش چون طبیعیه.. دخترای من جفتشون یه دفعه سه ماه هم پریود نمیشدن گاهی چهار ماه... دکتر بردم گفت طبیعیه 

دخترتون چند سالش بود که در مورد پریود شدن حرف زدین باهاش؟برام سوال شده و میخوام بدونم چون خودم دختر ...

ولی بنظر من اتفاقا خوب موقعی هستش 

معمولا مدرسه هم براشون توضیح میده 

و از همین الان شروع کنید بهتره 

چون از ۹ سالگی به بعد بلوغ آغاز میشه و معلوم نیست کی پریود میشن 

پس بهتره یه پیش زمینه داشته باشن که اگه خون دیدن وحشت نکنن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید
دخترتون چند سالش بود که در مورد پریود شدن حرف زدین باهاش؟برام سوال شده و میخوام بدونم چون خودم دختر ...

من از پارسال بهش توضیح دادم که اگر یهو شد نتر سه چون معلوم نیست چه زمانی بشن من چندین بار بهش گفتم بعد تو مدرسه هم معلم بهداشت بهشون گفته همه چی رو 

وقتی شد عادی بود شکر خدا نترسید واینکه قبل پریود خیلی جوش زد صورتش

من پریودام دو هفته ای هست الان یکسالو خورده ای هست که پریود میشم نوجوون نیستم ولی دیر پریود شدم

یعنی چی ۲ هفته ای ؟یعنی دوهفته میشی بعد پاک میشی بعد دوباره چند روز پاک هستی ؟

یعنی چی ۲ هفته ای ؟یعنی دوهفته میشی بعد پاک میشی بعد دوباره چند روز پاک هستی ؟

آره دو هفته میشم 

یه هفته لک یه هفته خون ریزی 

دوماه یبار میشم

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید

طول کشیدن هر دوره پریود ربطی به سن و سال نداره باید چند ماه پریود بشه اگر منظم بود تعداد روزها همون قدر طول می‌کشه

بهش بگو یادداشت کنه چه روزهایی خونریزی داشته و آخرین لکه ای که دیده چه روزی بوده 

اوایل ممکنه منظم پریود نشه مثلا این ماه ۲۵ ام شده ماه بعد شاید یکم زودتر یا با تاخیر بشه از الان روی منظم بودنش حساس نشو

دختر منم متولد ۳ خرداد ۹۱۳ ساله پریود میشهدوسال اول دو سه ماه یه بار شدالان سیکل هاش ۳۰ روزه استخونر ...

یعنی گرمی جات نخوره بهتره درسته ؟

چون بچه هست میگم خون ریزی کم داشته باشه بهتره 

شما چه نوع غذا یا خوراکی تقویتی مناسب دختر میدونید ؟

حتما حتما تاریخ شروع و پایانش رو یاد داشت کنید تا زمانبندی درست دستتون بیاد. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.