2777
2789
امسال ۱۴۰۴ رشته ی مورد علاقم قبول بشمرفیقم برگردهمرسی عزیزممم

چشممممم

اینم یاداوری بکنم که ویژه ترین رفیقت خدااا باشهههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول ظهور امام زمان بعد دعاکن تو قرعه‌کشی چادرمشکی برنده بشم.

وااای وای وای بهههه بهههه

تا دلت بخواد تو قرعه کشی با دعا کردن برنده شدم ، ی بارم قرآن از اصفهان برنده شدم هدیه دادم به ی عروس و دوووماد 😂😁

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

برای دلم دعا کن:)

بغض دارم ، آرزوی دلیم شده که مامانمو از دست بدم برای همیشه! خواهش میکنم برام دعا کن یجوری بشه که ازش فاصله بگیرم کیلومتر هاااا دورتر اصلا نشه باهام ارتباط بگیره:)

با من از کنکور و نهایی حرف نزن من سر نهاییام این میومد تو ذهنم: + به من میگن بتمنی✨دل نمیدم سرسری✨با لباسای بق بقی🤧😂دل میبرم از هرکسی✨دخترمووووو ناز پری✨ اسمت چیه؟؟؟ گلپری🙋🏻‍♀️✨                                                                  نی نی یار عزیزم میشه بفرمایی چرا تاپیکای من در لحظه نمیان و باید منتظر بمونم تا منتشر شود؟ میفرمایید چرا کامنتای من تو هر تاپیکی ارسال نمیشن و نیم ساعت بابد منتظر بمونم تا منتشر شود/:💔🤲🏻

بیشتر ببینید
به به بههههههمن اینارو به امام رضا ام میگم هردقت برات دعا کردم دوباره ریپلای ات میکنم بعدش باز جهت م ...

لطفا دعاکن امام رضا حاجت منم بده و دلم شادشه منتظرم

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
من خیلی حاجت دارم و راسشون ظهور آقا ستخیلی دعام کنین چند روزه درد کمردارم

ای جوووووونم😍😍😍😍

والا کمر درد کجای کمرت درد میکنه؟ 

طرف دیسک طرف لگن یا چی؟ بگو شاید تونستم کمکت کنم

امسال دو قلو باردار بشم .و اینکه چندین ساله ارث همسرم بهش نمی‌رسه و درگیر دادگاهیم .سایه پدرم سالیان سال بالاسرمون باشه .روابط بین خواهر و برادرانم با من قوی تر و مستحکم تر بشه .از هم دور افتادیم به خاطر فوت مادرم