2777
2789
عنوان

اکستون تبریک گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 64 پست
خداروشکر که تونستی یه رابطه جدید پیدا کنی😍ان شاالله بمونید برای هممن که دیگه فکر نکنم بتونم

الهی بگردم.مرسی عزیزم .

بهترینها برات میشه مطمین باش.

من تو سن ۳۲ سالگی برام این اتفاق افتاد

اره دیگه پیام نداد مهم نیست من خودم کات کردم خودمم پیام خدافظی براش فرستادم گفتم امیدوارم دختر درست ...

سر چی اگه شخصی نیست بگو

از همه مردهای جهان به جز پدرم بیزارم حق همیشه با خانوماست چاکر خانم های بادرک وفهم🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی بگردم.مرسی عزیزم .بهترینها برات میشه مطمین باش.من تو سن ۳۲ سالگی برام این اتفاق افتاد

منم ۲۷سالمه سنم آنچنانم کم نیست

از همه مردهای جهان به جز پدرم بیزارم حق همیشه با خانوماست چاکر خانم های بادرک وفهم🤭

سر چی اگه شخصی نیست بگو

بینین ما کلا همیشه کات میکردیم بعد آشتی میکردیم 

این آخری ها من شب یلدا بهش گفتم فلانی منو دوست نداره( خودشو گفتم ) گفت نمی‌دونم من دوست دارم و همه چی منی ولی عشق ن من به عشق باور ندارم منم گفتم آره معلوم نیست با چند نفری چند تا دوست و اینا داری هیچی نگفت بعد دو روز زنگ زدم اون موقع گفت ک من نمی‌دونم کی بد منو پیشت گفته خرابم کنه ولی باور کن من با کسی نیستم دو ماه و نیم فکر کنم سر این گذشت بعد آخرین بار رفتم دیدمش آمدم گوشی شو بگیرم غذا نخره هرکاری کردم گوشی و نداد منم گذاشتم رفتم تازه گفت سر غذا بلند شدی رفتی!! بعد ی ماهم اینجوری ولی بازم بعد ی ماه پیام دادم قشنگ هرچی تو دلم بود گفتم و خدافظی کردم 

همین 

اما من نمیتونم ببخشمش برگشت گفت سرت و عین گوسفند انداختی رفتی از خودت در آمدی واقعا برا من این حرف سنگین بود اصلا بمیرممم نمیتونم ببخشمش معلوم نیست اصلا با چند نفره 

ن ی زنگ زد ن جواب داد خب براش مهم نبود دیگه 

آخی معلومه هنوز دوست داره که به تو خبر داده زنگ بزن بهش هی پیام بده

باشه عزیزم

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
بینین ما کلا همیشه کات میکردیم بعد آشتی میکردیم این آخری ها من شب یلدا بهش گفتم فلانی منو دوست نداره ...

🥲🥲🥲🥲چه بد

نه موضوع ما جدی تر بود 

اون ازدواج نمیخواست 

منم کات کردم

سلام عزیزم حالت خوبه ؟چند بار حرف زدیم باهم اگ یادت باشه کات کردید ؟چرا اخه 🙁😪

سلام عزیزدلم

آره متاسفانه ۲۲بهمن کات شد رابطمون

ایشون بلاتکلیف بود تو زندگیش تموم شد:)

حالا بهت عیدو تبریک نگفت ؟😶۳۵ سالشه چرا ب فکر ازدواج نیست دیگ کِی؟

۳۶سالشه😃

نه نگفت ماهگردمون ۲۵ اسفند بود اون روز یه ایموجی فرستاده بود فقط!

واقعا منم موندم که کِی