2777
2789
عنوان

آخه چرا چن سااااله ک ازدواجمون جور نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 49 پست
تا حالا دستش بهم نخورده دیگ چرا باید ۸ سال بازی بده منو

چقدر توجیه برا خودت پیدا میکنی

دستش به من نخورده

نخورده که نخورده !!!

تروخدا بیاد دست هم بزنه !!!!

عزیزم اون پسر تورو برا ازدواج نمیخواد تهش هم ولت میکنه 

چشاتو باز کن

اره منم مطمئنم اگ خدا بخواد میشه ، پس چرا من هر چقدر باهاش راز و نیاز میکنم صداش میکنم هیچی نمیشه

حتما نمیخواد. اصرار نکن اگه برات مناسب باشه میشه فقط بگو توکل برخدا

خدایاشکرت❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتما بالای ۳۰ سال سنشهپسره کار و خونه داره؟اگه داره برید عقد کنید چه نیازی به رضایت خونواده دارید.

من ۲۷ ام اون ۳۷ 

آره الحمدالله شغل خوب و اینا همه چی داره 

منتها اینجا اونجوری نیس باید خانواده ها باشن تو مراسم 

هر بژی کورد ✌

تا حالا تو این تمام سالا دستش بهم نخورده چرا باید گولم بزنه ن پولی دارم ک تیم بزنه ن چیزی

حالا اینایی که نوشتی همچین نشونه مثبتی هم نیست. به قول خودت بی بخار هست. هیچی دیگه مفتی مفتی سرش گرمه. زندگیتو داری میدی که جوانی تو از پولم ارزشمندتر هست. چند وقت دیگه زیباییت رو از دست بدی می فهمی جوانی و زندگیت ارزش داشت که مفت دادی رفته 

ببین ۸ سال موندی پاش معلومه بعد ۸ سال سرد میشه

تو باید همون دو سال اول تکلیفتو مشخص میکردی

بعدشم معلومه با همه چی سازش کردی دیگه سخت نشده به تو رسیدن.

و اینکه اگه با بدگویی نظرش عوض شده،بعد ازدواج هم بازم پرش میکنن میکوبن سرت.

از آرامشت سیر شدی؟ 

برو آنجا که تورا منتظرند دختر خوب

الانم تو رابطه اید عزیزم؟۸ سال واقعا روح و روان آدم نابود میشهاگه طرفت تلاشی هم نکنه این وضعیت تغییر ...

اره بخدا 

بیشتر از خودم دلم ب حال مامانم میسوزه خیلی منتظر بود ک عید بیان 

هر بژی کورد ✌

اون اصصصلا با بدگویی نظرش عوض نشده

دیگه نمیاد که مستقیم بگه نظرم عوض شده.

بعدشم به چه حقی ندیده نشنیده ازت بدگویی میکنن ؟دوس پسرت چرا اجازه میده بدگویی کنن در مورد دختری که ممکنه در اینده همسرش باشه؟

بدگوییاشون چی هستن مثلا در چه حدی چی میگن 😐

دقیقا چی گفتن بهش؟

دقیقا ب برادرش گفتن ک ما خانوادگی بده کاره ایم و بی ابروییم و حالا و حروم سرمون نمیشه مال مردم خوریم  هزار تا حرف دیگ درصورتی ک اصلا اینجور نیست 

هر بژی کورد ✌