2777
2789
عنوان

مامان تو خیابون دیدمت وقتی با پای لنگ میرفتی نشد نزدیکت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 122265 بازدید | 142 پست
تا خودت نخای هیچ کس نمیتونه کاری برات بکنهچطور ممکنه یکی از ی مادرشوهر علیل فلجش انقدر بترسه ک مادذش ...

از بچگی پدرم انقدر عصبی بود انقدر زد تو سرم 

تو سری خور شدم 

باید تغییر کنم دعام کنید 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
خیلی ضعیف و ترسو و پر از استرس شدم وحشتناک بهم استرس وارد میکنه مادر شوهرم .واسه دخترام رفته بودم خر ...

خودتو از اسارت این عفریته دربیار

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ضعیف و ترسو و پر از استرس شدم وحشتناک بهم استرس وارد میکنه مادر شوهرم .واسه دخترام رفته بودم خر ...

اینجوری ک تو گفتی فکر کردیم داره شکنجت میکنه

میگفتی شما کی هستی باید بهت جواب پس بدم؟ بچه هامو آوردم بگردن

مهمون داری از بیزون غذا بخر

تق قطع کن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
از بچگی پدرم انقدر عصبی بود انقدر زد تو سرم تو سری خور شدم باید تغییر کنم دعام کنید

اگر توانایی مالی مشاوره رفتن نداری حداقل تو یوتیوب و اینترنت سرچ کن

راهکار افزایش اعتماد به نفس یاد بگیر

یاد بگیر اون الان محتاج توعه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دختر نداره ؟عروس دیگه نداره؟تو چی گفتی؟

یه دختر داره متاهله

اونم مریص شده 

وقتی ام که اون کار میکنه 

منت سر من میذاره

اینجوری ک تو گفتی فکر کردیم داره شکنجت میکنهمیگفتی شما کی هستی باید بهت جواب پس بدم؟ بچه هامو آوردم ...

نه عزیرم 

آنقدر پبش شوهرم بد میکنه منو 

تو زندگیم هزار بار جنگ و دعوا راه انداخته دیگه حوصله فتنه اندازی هاشو ندارم 

خواهر منم مثل شما بود شوهرش نمی داشت بره پیش مامانم خواهرم می‌گفت طلاق میگیرم شوهرش می‌گفت بری دادگاه دیگه بمیری نمیام سراغت بعد 15سال خواهرم دل وزد به دریا رفت شکایت کرد به گه خوردن افتاد تازه یه خونه هم به نامش زد الان با خواهرم مثل گل رفتار می‌کنه 

خب دخترات چی میخوان از تو یاد بگیرن 

حقارت رو تموم کن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
اعصابم ریخت بهم تاپیکتو خواندم آدم چقدر میتونه ضعیف باشه ..خدایا واقعا بضیامون حقمونه بهمون بگن ضعیف ...

اره عزیزم 

خیلی ضعیفم 

خیلی 

پر از استرسم 

همش بابت کارام باید جواب پس بدم 

خب دخترات چی میخوان از تو یاد بگیرن حقارت رو تموم کن

چجوری عزت نفسمو ببرم بالا 

اعتماد به نفسم خیلی پایینه 

خیلی 

اره عزیزم خیلی ضعیفم خیلی پر از استرسم همش بابت کارام باید جواب پس بدم

خدا خودش کمکت کنه بهت قدرت و توان بده 🥲🥲🥲

تو بخواه از خدا... از خدا که کم نمیشه ازش بعیدم نیست

یه توانی بهت بده شرایطتو تغییر بدی 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

اسی همین فردا گل بخر برو پیش مامانت دستشو ببوس من مامانم سرطان گرفته قدرشو ندونستم ندونستم چقدر زنگ‌ میزد میگفتم ولم کن حوصله ندارم😭😭😭😭😭😭 الان هر نفسش برام مثل بوی بهشته هر لحظه میترسم منو بذاره و بره توروخدا برو مامانتو بغل کن فقط بووووش کننننن😭😭😭😭😭😭😭😭

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy