2777
2789
عنوان

بنظرتون بین هوشبری و مامایی کدوم رتبه بهتری میخواد😇

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 79 پست
چی بگم چیکار کنم بنظرت بخونم یا ببوسم بزارم کنار خیلی سخته من میخواستم همین امسال تمومش کنم تو خودت ...

ن چرا بزاری کنار برو کنکورت بده و لحظه آخر هم میخونی حالا ی نفر ی حرفی زده تو از مطمئنی 

برای منم از این حرفای چرت زیاد بود میگفتن ک چون دعوت ب مصاحبه شدی اولویت آخرت رو ینی اولویت های بالا رو قبول نشی و چقدر من گریه کردم و غصه خوردم ولی اولویت های بالا رو بعدش قبول شدم 

ده تا مشاور اسکل پرسیدم گفتن ن تو قبول نشدی وگرنه دعوت نمیشدی ب مصاحبه انتخاب های آخرت رو 

میخوام بگم اعتماد نکن ب حرف. این و اون فقط بخون 

🍀مشاور کنکور🍀خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

رهگذر جان از رشتت راضی هستی ؟ اون چیزی که فکرش رو میکردی هست ؟ من حس میکنم به هوشبری علاقه دارم ولی ...

سلام گلم ببینم راضیم خودم قبلش خیلی تحقیق کردم دربارش مثلا ببین کثیف کاری و پجل کاری نداره و رشته تمیزی هست نسبت ب پیراپزشکی های دیگ 

و اینک توی اتاق عمل میتونی روی صندلی بشینی خیلی خوبه مثلا دشته اتاق عمل باید ساعت ها روی پا وایستن خیلی هاشون واریس دارن و ....

تنها بدیش اینه میگن کارش سخت گیر میاد و استرسی هست این رشته 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

رهگذر جان از رشتت راضی هستی ؟ اون چیزی که فکرش رو میکردی هست ؟ من حس میکنم به هوشبری علاقه دارم ولی ...

سلام گلم ببینم راضیم خودم قبلش خیلی تحقیق کردم دربارش مثلا ببین کثیف کاری و پجل کاری نداره و رشته تمیزی هست نسبت ب پیراپزشکی های دیگ 

و اینک توی اتاق عمل میتونی روی صندلی بشینی خیلی خوبه مثلا دشته اتاق عمل باید ساعت ها روی پا وایستن خیلی هاشون واریس دارن و ....

تنها بدیش اینه میگن کارش سخت گیر میاد و استرسی هست این رشته 

ن چرا بزاری کنار برو کنکورت بده و لحظه آخر هم میخونی حالا ی نفر ی حرفی زده تو از مطمئنی برای منم از ...

فدات ایشالله خبر قبولیمو بهت بدم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

سلاااممم عزیزم من تازه متوجه شدم قبول شدیییی😁 چقدر خوشحال شدم مبارکتتت باشههه❤

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

سلام. همسن تو هستم. دانشگاه تیپ۳ درس میخونم. و همسنای من خیلی کم هستن. برای تو هم همینجوره؟ از همشون بزرگترم.از اکثر پسرای دانشگاه هم بزرگترم.منتظر بودم ک بهمن بشه بری دانشگاه ازت بپرسم. البته الان ترم دو هستم. من مهر۴۰۳ رفتم.

رهگذر میگم نزدیکای کنکوره و من به شدت بی قراری میکنم  که فکر میکنم بیشترش بخاطر این باشه که رقیب و همکلاسیامو میبینم تو قلمچی ترازای خوبی میارن من نه . کلا یاد گذشتم میفتم مثلا سال پیش که مدرسه میرفتیم دوستامو میدیدمو بهم خوش میزشت میدونی مدرسه برامون یه دلخوشی بود .:(( الانم پشتم و دارم جمع بندی میکنم نمیدونم چرا خالم خیلییی بده  . تو بگو پارسال این روزا چ احساسی داشتی ؟

ضمن اینکه پستا تونو میبینم پیام میدم اما سایت نیم ساعت بعد منتشر میکنه *پس لطفا صبور باشید*

سلام عزیزدلم خوبی

نمیدونم منو یادته یا نه

ولی خیلی خوشحال شدم دیدم بالاخره ب چیزی ک‌میخاستی رسیدی😍امیدوارم تو همه مراحل زندگیت موفق باشی🥰❤️

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
سلام عزیزدلم خوبینمیدونم منو یادته یا نهولی خیلی خوشحال شدم دیدم بالاخره ب چیزی ک‌میخاستی رسیدی😍امی ...

سلام گلم قربونت 🥺🥺🥺💚💚 معلومه ک یادمههه

عزیزمی تو چطوری چ میکنی ؟؟؟ حالت خوبه 

رهگذر میگم نزدیکای کنکوره و من به شدت بی قراری میکنم که فکر میکنم بیشترش بخاطر این باشه که رقیب و ه ...

من حس وحشتناک بدی داشتم چون اینک سنم زیاد بود و هنوز پشت کنکور بودم چون قبلش تجربه دانشگاه آزاد رفتن و کلی پول خرج کردن و اینک رشته ای بخونم ک دوسش ندارم رو داشتم و .....

من جز قبولی هیچ راه دیگه ای نداشتم 

همه بدجور میخرم میکردن از خانواده بگیر تا فک. و فامیل 

سلام. همسن تو هستم. دانشگاه تیپ۳ درس میخونم. و همسنای من خیلی کم هستن. برای تو هم همینجوره؟ از همشون ...

من عاره از همشون بزرگترم 🥲🫠🫠🫠

سلاااممم عزیزم من تازه متوجه شدم قبول شدیییی😁 چقدر خوشحال شدم مبارکتتت باشههه❤

سلامممممم دوست قشنگم قربونت برم من الهیییی ممنونم ازت😍😍😍😍🥰🥰🥰💚💚💚💚

سلامممممم دوست قشنگم قربونت برم من الهیییی ممنونم ازت😍😍😍😍🥰🥰🥰💚💚💚💚

💖💖

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید