2777
2789
عنوان

بنظرتون بین هوشبری و مامایی کدوم رتبه بهتری میخواد😇

| مشاهده متن کامل بحث + 3779 بازدید | 78 پست
منطقه 3 فک کنم با رتبه بیشتر از اینم میشه اورد نه؟شرمنده ها بابت سوالام خیلی استرس دارم کلی عذر میخو ...

منطقه ۳ نسبت ب منطقه دو و تراز یکسان رتبه بهتری میده 

مثلا تو توی منطقه دو اگ با ی تراز مشابه بشی ۲۵ هزار با اون تراز توی منطقه ۳ میشی ۱۸ هزار 

با رتبه بدتر ناز منطقه دو نمیشه قبول شد رتبه ها بهتر میشه

🍀مشاور کنکور🍀خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آزمایشگاه ظرفیت کمتری داره. معمولا هم اولویت بالاتر انتخاب میشه. به هر حال من خودم آزمایشگاه رو می پ ...

عآره دیگ علاقه ای هست ک کدوم زودتر بزنی و انتخابت باشه

منطقه 3 فک کنم با رتبه بیشتر از اینم میشه اورد نه؟شرمنده ها بابت سوالام خیلی استرس دارم کلی عذر میخو ...

هر چی دوست داری بپرس قشنگم

میگما اون رتبه 35 هزاری که گفتی رتبه منطقه ای منظورت بود یا کشوری؟

رتبه در منطقه ۲ گلم اگ تا حدود ۳۵ هزار اینا باشه آزاد میتونی هوشبری و مامایی اینا رو بری گاهی گاهی شانست بگیره آزاد تیپ ۳ پرستاری هم شاید ولی این خیلی احتمالش کمه 

سلام خوشگلم قربونت برم من اخه درصدام اجی مثلا یادمه زیست ۵۰ بود شیمی ۳۰ بود ریاصی ۲۰ فیزیک ۱۰ زمین ۱ ...

رتبت چند شد

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بیشتر ببینید

رهگذرجانم سال شگفت انگیزی پیش روت باشه امیدوارم کلی قویتر وپرنور وسبزتر سال جدید رو بغل کنی وبهترینهارو توش تجربه کنی🌿✨️

من نمیتونم تاسال تحویل صبر کنم عیدت مبارک🌚💜🪻

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم