2777
2789
عنوان

کاش الان اسفند 87 بود لطفا همه بیاین

163 بازدید | 19 پست

دلم تنگ شده برای اسفند ۸۷، وقتی منتظر بودیم ساعت بزنه و سال ۸۸ بشه. شما اون موقع چند سالتون بود؟ کجا بودید؟

اسفند ۸۷ بود و همه منتظر تحویل سال ۸۸ بودیم. عموهای فیتیله‌ای با اون آهنگ شاد 'عید شما مبارک' توی تلویزیون بودن و من که ۴۱ سالم بود، هنوز با شعراشون و شیطنتاشون می‌خندیدم. بچه‌های فامیل دورم جمع شده بودن و با هر 'فیتیله، روز شما مبارک' ذوق می‌کردن. وقتی سال تحویل شد، انگار اون شادی بچگانه همه‌مونو گرفته بود. شما فیتیله‌ای‌ها رو اون عید یادتون میاد؟

با کلاه‌قرمزی

«اسفند ۸۷ بود و همه‌مون چشممون به تلویزیون بود تا لحظه تحویل سال ۸۸ برسه. کلاه‌قرمزی و پسرخاله تازه برگشته بودن و من که ۴۱ سالم بود، هنوز با 'آقای مجری! چرا اینجوری شد؟' کلاه‌قرمزی خنده‌م می‌گرفت. وقتی سال تحویل شد، انگار با اون عروسکا یه حس بچگی دوباره زنده شده بود. شما اون موقع کلاه‌قرمزی رو می‌دیدید یا منتظر برنامه دیگه بودید؟»

با سریال‌های عید

«یادش بخیر، اسفند ۸۷ بود و منتظر تحویل سال ۸۸ بودیم. اون موقع‌ها سریالای عید حسابی ما رو پای تلویزیون میخکوب می‌کرد. فکر کنم 'مرد هزارچهره' مهران مدیری پخش می‌شد و من که ۴۱ سالم بود، با هر دیالوگش قشنگ می‌خندیدم. لحظه تحویل که رسید، هنوز توی حال و هوای خنده بودم. شما اون عید چه سریالی رو دنبال می‌کردید؟»

با مسابقه‌های تلویزیونی

«اسفند ۸۷ بود و همه‌مون توی تب و تاب عید و سال ۸۸. تلویزیون که روشن می‌شد، یه مسابقه بامزه مثل 'مسابقه بزرگ' یا برنامه‌های شاد عید بود که منو، با اینکه ۴۱ سالم بود، سر ذوق می‌آورد. وقتی سال تحویل شد، هنوز صدای مجری توی گوشم بود که می‌گفت 'عیدتون مبارک!' شما اون موقع چه برنامه‌ای رو دوست داشتید؟»

با آهنگای عید

«دلم تنگه برای اسفند ۸۷، وقتی منتظر تحویل سال ۸۸ بودیم. اون موقع‌ها یهو صدای 'بهار بهار' ناصر عبداللهی از تلویزیون پخش می‌شد و من که ۴۱ سالم بود، با خودم زمزمه می‌کردم. لحظه تحویل که رسید، انگار اون آهنگ حالمو قشنگ‌تر کرد. شما اون عید چه آهنگی رو یادتون مونده؟»

این برنامه‌ها و حس و حالشون اون موقع برای خیلیا آشنا و عزیز بود.

۳سالم بوده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک ساله بودم 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

دانشجوی سال سوم بودم. فکر کنم همون سالی بود که زمستونش برف وحشتناک اومد و امتحانای دانشگاها کنسل شد ولی هیچ راهی نبود اعلام کنن.‌همه آچمز مونده بودن😂 برید شکر کنید گوشی هوشمند اومد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید
نی نی سایت به حدی سنش اومده پایین که خیلی ها منفی ده سالشون بوده /=

طبیعیه 

من ۶ سالم بود الان ۲۲ سالمه  

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم