2777
2789
عنوان

میخوام برم مسافرت باشوهرم خانوادم افتادن ب جونم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 50 پست
یعنی اونا بیشتر بچمو دوس دارن؟

من تا ماه هشتم بارداری روزی یک ساعت پیاده روی می رفتم مگه بچه ای که خواهرت برات تصمیم می گیره 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نگرانتناما تو سه ماهه‌ی دوم اگه شرایطت نرمال باشه سفر مشکلی ندارهمنم 5 ماهم بود هوایی یه هفته رفت ...

منم سفرم کربلاس اتفاقا شرایط سونو وبدنم خوب بود 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم شنیدم سفر برای خانم باردار خوب نیست 

بنظرم با دکتری چیری مشورت کن 

نمی‌دونم چرا شماها همه رو در جریان میذارید 

ما خودمون خانواده تصمیم به سفر بگیره فقط واسه اینکه خونمون یکی سر بزنه به مادربزرگم اطلاع میدیم و میریم 

حالا خوبه میومدی میگفتی خانوادم اصلا کاریم ندارم براشون مهمم نیستم خوب مهمید دیگه براشون سر همه چیز باید مشکل درست کنید سر همه چی باید ناراحت بشید ادم دوستون داشته باشه براتون اهمیت قائل باشه ناراحت میشید ولتون میکنه به حال خودتون ناراحت میشید ، ای باباااا

عزیزم به جای گوش دادن به حرفای خانواده با پزشکت مشورت کن اگر از نظر پزشک مانعی نیست و همه چیز طبیعیه برو خوش بگذرون‌ خاله منم توی بارداری سفر رفت اتفاقا به اصرار شوهرش رفت. شوهرش گفت بچه که به دنیا بیاد تا مدتها نمیتونی جایی بری الان بیا بریم. سفر رفتن و بعدش که بچه به دنیا اومد تا چندماه جایی نرفتن. اتفاقا خاله منم سه ماهه دوم بود که رفت

منم شنیدم سفر برای خانم باردار خوب نیست بنظرم با دکتری چیری مشورت کن نمی‌دونم چرا شماها همه رو در جر ...

بابا خواهرم تو اون شهره میخاستم ببینمش خوب ی ساعتی

دکترم مشکلی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم سفرم کربلاس اتفاقا شرایط سونو وبدنم خوب بود

آخی

برو به سلامتی

کربلا تو بارداری خیلی حس خوبی داره😍

من تو همه‌ی حرما شکممو می‌چسبوندم به ضریح و کلی دعا می‌کردم 

الانم پسرم 2/5 ماهشه

تو تلویزیون نجف و کربلا و اینا رو نشون بده به پسرم میگم یادته با هم رفتیم اینجا؟😂

حالا خوبه میومدی میگفتی خانوادم اصلا کاریم ندارم براشون مهمم نیستم خوب مهمید دیگه براشون سر همه چیز ...

بچم مگه ب تصمیمم احترام نذارن؟۳۱ سالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40