2777
2789
انشالله همیشه سایه مادرتون بالا سرتون باشه عمرش طولانی تنش سلامت باشع

قربونت عزیزم. 🥺🥺🥺

دعات صاف اومد وسط قلبم نشست 

ان شالله بهترینا برات رقم بخوره

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درختی چیزی ک جالب باشه نشونش میدم توجه ام همش نمیدم ب بازار باهاش حرف میزنم و این باعث میشه بهش خوش بگذره 😍 تو مسیر ک راه میریم میگم چقد باهم بهمون خوش میگذره اونم میگه آره ،اگه پول دستم باشه ی دونه وسیله ریز براش میخرم یا خوراکی ک دوست داره

من پسر نزدیک 4 ساله بعضی وقتا میبرم خداروشکر بچه اذیت کنی نیست اصلا هیچی نمیخواد یه خوراکی بخری بدی دستش دیگه چیزی دیگه ببینه نمیخواد اسباب بازی چند بار دیده گفته به بابا بگیم بخره کم پیش اومده بخواد اذیت کنه از اول خودم برا هر چی گریه کرد نخریدم الانم عادت کرده چیزی نمیخواد ولی خب بخاطر خستگی اذیت خودش معمولا میزارمشون پیش مادرم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بیشتر ببینید