2777
2789
عنوان

وای خدا من چیکارکنم مادرم قراره کل سیزده عیدو بیاد خونه ما بمونه🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 70 پست

ای بابا حق داری خواهر

مادر اگه پایه و خوش اخلاق باشه انقدر کیف داره باهم برید بیرون تا دیروقت حرف بزنیو

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

اصلا به این چیزا فکر نکن خواهرصرف زاییدن. بزرگ کردن، نون دادن، شیر دادن، پدر و مادر نمیشن.خودم چندین ...

وای مادرم من اگه از پسرم حرفی بشنوه  هرجا بشینه و هروقت بخواد از در شوخی وارد میشه و میگه پسرت اینو گفت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید چه زرنگه ، مثل مامان منه سه ساله خونشو ندیدم ولی اون هفته ای چند روز اینجاس

منکه حتی دلم نمیخواد یک روز خونش برم 

حتی اگه یروز افتادم و زمین گیر شدم نیاز به کمک داشتم  نیاد و بهم سربزنه و کمکم کنه

اخه میدونی من نمیدونستم تصمیم داره بیاد چون برادر مجرد دارم به خاطر اونم شده فکرنمیکردم ۱۳ روز بیاد ...

بگو دور از جون البته ، بگو که بچه ها علائم آبله مرغون دارن دکتر بردم گفته که تا ده پونزده روز باید قرنطینه باشن 😁 بچه ی خودم همین دوماه پیش آبله مرغون گرف تا دو هفته نه جایی رفتیم نه کسی اومد 🙃

بچخاتو بخاطر هیچکس اذیت نکن بچه ان گناه دارن تو خونشون ازاد نباشن راحت نباشن کجا باشن مادرتم چیزی گفت بگو مادرجان خونه ای که بچه توش هست اینجوریه دیگه الان بچه ان احتیاج به بازی و سرگرمی دارن مجسمه که نیستن یه گوشه بشینن با خنده بگو 

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

منکه حتی دلم نمیخواد یک روز خونش برم حتی اگه یروز افتادم و زمین گیر شدم نیاز به کمک داشتم نیاد و به ...

انقد گفتن بچه عصای دست بشه دیگه نقش مادری رو فراموش کردن فقط توقع دارن

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
اخه میدونی من نمیدونستم تصمیم داره بیاد چون برادر مجرد دارم به خاطر اونم شده فکرنمیکردم ۱۳ روز بیاد ...

از طرفی مادرته، از طرفی هم میخوام یه راه پیدا کنم که اذیت نشی نمیدونم چی بگم😅🥲

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

نمیدونم چیکارکنم ولی میدونم تصمیمش جدیه حتما میادو ۱۳ روز رو میمونه .فقط خدا کمک کنه نتونه بیاد ب ...

سوره کوثر روبخون۹باروفوت کن سمتش به نیت دورشدنش بعدم تامیتونی بخون ونیت کن تانتونه بیاد باورکن جوابه من امتحان کردم بارها وخداروشکرجواب گرفتم

بگو دور از جون البته ، بگو که بچه ها علائم آبله مرغون دارن دکتر بردم گفته که تا ده پونزده روز باید ق ...

😂😂😂😂 فکرخوبیه  حتما زنگ بزنم بهش میگم .

خداکنه نیاد  اینو که من میبینم سنگ از اسمونم بباره میاد تا منو دقم بده

😂😂😂😂 فکرخوبیه حتما زنگ بزنم بهش میگم .خداکنه نیاد اینو که من میبینم سنگ از اسمونم بباره میاد ت ...

بگو دکتر گفته بزرگترا سریعتر و شدیدتر میگیرن ممکنه حتی توی گلو و داخل چشم شونم بزنه . دروغم نگفتی اینا رو دکتر بچه م بهم گف 😁 بگو من و باباشونم ممکنه گرفته باشیم دو سه هفته بعد معلوم میشه . 

سوره کوثر روبخون۹باروفوت کن سمتش به نیت دورشدنش بعدم تامیتونی بخون ونیت کن تانتونه بیاد باورکن جوابه ...

اره قصد دارم اومد همش کوثربخونم و فوت کنم سمتش ‌

والله اگه عصابمو خورد نکنه گیر نده و برای هرچیزی بهونه نیاره  کی بدش میاد مادرش مهمون بیاد 

منکه حتی دلم نمیخواد یک روز خونش برم حتی اگه یروز افتادم و زمین گیر شدم نیاز به کمک داشتم نیاد و به ...

تو عید رو برو خونشون، هر 13 روز رو... 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓