2777
2789
شرایط بارداری چجوری بود ؟ ویار بد بود؟ تفاوت بارداری یه قلو با چندقلو چیه؟ از ماه چندم سنگین شدی؟ چن ...

بارداری اولم که تک بود تنگی نفس و کمردرد نداشتم زیاد. ویاری نیستم کلا. سردل میکردم سوزش معده شدید کمردرد شدید خارش بدن شدید و تنگی نفس زیادی داشتم. نشسته میخوابیدم.‌استراحت مطلق و سرکولاژی بودم.شکمم خیلی کوچولو بود. کلا ۷کیلو اضافه کردم که وزن بچه ها بود فقط. چون دراز کش بودم و استراحت مطلق،غذا نمیخوردم که سرویس نرم .چون دکتر گفت زیر پات باید لگن بگیرن. 🤐😅😅  وزنم در نهایت ۶۷ بود حین زایمان،ولی احساس سنگینی زیادی داشتممم. بچه ها ۳۲هفته تکون نخوردن و اورژانسی سز شدن. انکباتور نرفتن و با خودم ترخیص شدن. ولی خیلییی کوچولو بودن.۱۸۰۰

۲ و صد 

و ۲ بودن.‌ اون قل سبکه، اِن تی ش عقب تره بقیه بود‌ .یعنی نارس تر بود. هنوزم عقبه ،ریز و لاغر و کوتاهه.اون دو و صدیه،از همه جلوتر و تیزتر و باهوش تر و درشت تره ماشاا...    رژیمه،چاقه😵‍💫😵‍💫  

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.