2777
2789
شرایط بارداری چجوری بود ؟ ویار بد بود؟ تفاوت بارداری یه قلو با چندقلو چیه؟ از ماه چندم سنگین شدی؟ چن ...

بارداری اولم که تک بود تنگی نفس و کمردرد نداشتم زیاد. ویاری نیستم کلا. سردل میکردم سوزش معده شدید کمردرد شدید خارش بدن شدید و تنگی نفس زیادی داشتم. نشسته میخوابیدم.‌استراحت مطلق و سرکولاژی بودم.شکمم خیلی کوچولو بود. کلا ۷کیلو اضافه کردم که وزن بچه ها بود فقط. چون دراز کش بودم و استراحت مطلق،غذا نمیخوردم که سرویس نرم .چون دکتر گفت زیر پات باید لگن بگیرن. 🤐😅😅  وزنم در نهایت ۶۷ بود حین زایمان،ولی احساس سنگینی زیادی داشتممم. بچه ها ۳۲هفته تکون نخوردن و اورژانسی سز شدن. انکباتور نرفتن و با خودم ترخیص شدن. ولی خیلییی کوچولو بودن.۱۸۰۰

۲ و صد 

و ۲ بودن.‌ اون قل سبکه، اِن تی ش عقب تره بقیه بود‌ .یعنی نارس تر بود. هنوزم عقبه ،ریز و لاغر و کوتاهه.اون دو و صدیه،از همه جلوتر و تیزتر و باهوش تر و درشت تره ماشاا...    رژیمه،چاقه😵‍💫😵‍💫  

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .