2777
2789
عنوان

با دیدن عروس همسایمون برای چندمین بار افتخار کردم یه زنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 94 پست
دیروز به مامانم میگم دم عیدی همه دنبال خریدو دلخوشی اینا بیچاره هاهم تو غم و غصه

نه بابا اتفاقا راحت شد زنش چه غصه ایی 

غصه برا کسیه که متاسفانه چاره ایی نداره 

و مجبوره بسازه.... 

هرروز یچی جدید ببینه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
نه عزیزم برای همه اینجور نیست الان دیگه فرق کرده متفاوت شده

ببین من خودم یه اپارتمان تو مجردیم خریدم، شاغل بودم.

الان شاغل نیستم ولی در آمد دارم.

بیمه تامین اجتماعیم بعد ، ترک کارم ریختم، چند سال دیگه بازنشسته میشم.

نصف خونه ی همسرمم به نام من.

وضعیت مالی پدرمم، خدا رو شکر خوبه.

حرفم اینه ، اگر خدا نکرده جدا بشم، مشکل مالی ، آخرین مسئله ام هستش.

ولی با این حال واقعا طلاق ، ۴ ستون بدنم رو میلرزونه.

کم سن هم نیستما، گفتم چند سال دیگه بازنشسته میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من خودم یه اپارتمان تو مجردیم خریدم، شاغل بودم.الان شاغل نیستم ولی در آمد دارم.بیمه تامین اجتما ...

دیگه اتفاقه دیگه 

بعضی وقتا رفتن و طلاق گرفتن سودش بیشتره 

بمونی و آرامش نداشته باشی به چه دردی میخوره 

خب یکی شرایط داره جدا میشه یکی نداره مجبوره 

بمونه. طلاق آخرین راهه ولی عمل زشت و ناپسندی نیست

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

چند وقت پیش دختر عموی شوهرم از شوهرش جدا شد همه وقتی فهمیدن شوهرش با یه زن متاهل دوسته فک شون از تعجب افتاد، مرده خیلی متشخص بود و البته پولدار، اون زنه با دوتا بچه اینام دوتا دختر داشتن،دلم خیلی سوخت برا شوهر زنه و این خانم و بچه هاشون

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

وقتی از خیانت آقایون صحبت میشه پشتش نفرین و ناسزا به خانمی که باهاش بوده هم هست. اما ندیدم وقتی از خیانت خانم متاهل صحبت میشه پشتش به مردی که باهاش بوده هم فحش بدن.

یعنی به صورت مویرگی مردسالاری کاری کرده که هول بازی مردها هم گردن جنس زن بیافته!

هیچ خانمی بزور شلوار مردی رو پایین نمی‌کشه، اگه بکشه اسمش تجاوزه نه خیانت.

.
اون دو تا بچه رو ول کردهچندان جالب نیستمن معتقدم ادم بچه میاره، باید پی همه چیو به تنش بماله، وگرنه ...

ولی من نظرم اینه بچه طلاق شدن خیلی بهتره تا تو یه فضای سمی بزرگ شدن

فک کن ۶نفر قربانی یه هوس اشغال بشه

آره دقیقا

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

وقتی از خیانت آقایون صحبت میشه پشتش نفرین و ناسزا به خانمی که باهاش بوده هم هست. اما ندیدم وقتی از خ ...

خیادت دو طرفه هست همانند وفاداری و تعهد 

آره امر شماهم درسته اون مردی روهم با زن متاهله باید از بی صاحابش آویزونش کنن

هم موندنشون بد.هم رفتنشون.طلاق خیلی بد و کلی ضربه میزنه، خدا لعنت کنه، اونا که باعث پاچیده شدن یه زن ...

حالا ازدواج خیلی هم مهم نیست، درضمن توی خونه پر تنش احتمال ازدواج غلط بیشتر