2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

2هفته درگیر بودم بدو برم سرم بزن تا ننداختت زمین۳تا شربت خوردم کلی قرص میزنه ب عفونت گلو و چشم و بدن ...

حالا دم عیذی ویروس گرفتیم 

اخه حس میکنم سرما خوردگی نیست 

چون من هیچوقت گلو درد نمیگیرم 

فقط ابریزش و عطسه دارم 

اما اینسری یه گلو درد موندگاره 

مرسی عزیزم که راهنماییم کردی

حالا دم عیذی ویروس گرفتیم اخه حس میکنم سرما خوردگی نیست چون من هیچوقت گلو درد نمیگیرم فقط ابریزش و ع ...

دقیقا منم همینطور م گلو درد معده درد 

پسرمم طفلی یکسره تب میکنه با اینکه هفته پیش آمپول و سرم رده

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بیشتر ببینید
حالا دم عیذی ویروس گرفتیم اخه حس میکنم سرما خوردگی نیست چون من هیچوقت گلو درد نمیگیرم فقط ابریزش و ع ...

اره کروناس خودم ۵ کیلو لاغر شدم انقدددد گلودرد داشتم نمیتونستم اب دهنم وقورت بدم هرچی دیفن هیدارمین و اموکسی و گایافنزین خوردم اصن تاثیر نداش روتارین ی بسته تموم کردم

اخرش رفتم دکتر کلی پنی سیلین زد تو سرم با ازیترومایسین و زکسیم ۴۰۰ و شربتلکسپکتورانت کدئین و قطره رینوسالتین خداییش سریع خوب شدم

ایشالله خوب شی جانم❤❤