2777
2789

امروز میرم بازار خرید دارم می‌خوام گل هم بخرم.چون تاروز عید دیگه وقت ندارم برم بازار.تا دوروزه دیگه پلاسیده نمیشه!تجربه خرید گل طبیعی ندارم

💔💔مرگ برآن دورها گفتیم و دزد در خانه بود💔💔🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

گل با گلدون‌ یا از شاخه جدا شده؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بذاری تو آب خراب نمیشه

آره گلدون دارم تو آب نیزارم

💔💔مرگ برآن دورها گفتیم و دزد در خانه بود💔💔🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

گل با گلدون‌ یا از شاخه جدا شده؟

شاخه ای می‌خوام بگیرم

اون طراوت و شادابی رو نداره

آره خودمم حس میکنم پژمرده میشه تا چندروز دیگه.

گل رو امروز نخر پنجشنبه صب از نزدیکترین گل فروشی محلتون بخر

مرسی آره همون می‌زارم روزعیدمیخرم

شاخه ای می‌خوام بگیرم

بذار توی آب بعد اونجا هم ازشون بپرس چیکار کنم خراب نشه تا عید....خراب ننمیشه معمولادشاید یه کم پلاسیده بشه بعد چند روز...ولی هزچی جای گل خنک باشه دیر تر خراب میشه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بذار توی آب بعد اونجا هم ازشون بپرس چیکار کنم خراب نشه تا عید....خراب ننمیشه معمولادشاید یه کم پلاسی ...

مرسی عزیزم

ببخشید عزیزان‌نی نی یار چطوری تگ کنم تاحالا انجام ندادم ابن کار رو

@niniyar    

@اول اینو می‌زاری بعد بدون فاصله نی نی یار تایپ کن