2777
2789
عنوان

برای عروس خواهر شوهرم عیدی بردیم این مبلغ خوبه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 76 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه خیلی تدارک دیده بودن

چه ربطی داره

الان که چند برابر تدارکشو پس دادین

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
چرا همه چیو به وظیفه ربط میدیدجایی دعوت بودن و رسمه برای عیدی عروس باید کادو یا پول بدن ب این میگن ...

امیدوارم به همین اندازه جبران کنن و کم نذارن

💖 عاشق کوردهای عزیز ❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

بیشتر ببینید

نمیدونم

ما اصلا از این رسما نداریم

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

رسم و رسومات هر فامیل فرق میکنه 

حتما رسم فامیل های همسرتون اینجوری بوده که این مبلغ رو دادی 

دستتون دردنکنه 

ب حرف بقیه گوش نکن ک چرا فلان دادی 

چون همتون کادو دادین  واین رسم خانوادگیتونه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

با اینهمه زحمتی ک کشیدن بنظر مشخصه آدمای عزت دار و جبران کننده ایین واس این آدما هرچی بزاری کمه خوب ...

چون تو بله برون دخترش هم دعوت کرد مارو رستوران و سنگ تموم گذاشتن