2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوستان خواهش میکنم دل سوزانه راهنماییم کنید ۴سال جدا شدم تو سن کم ازدواج کردم و بچه دار شدم و ۳سال ب ...

همه دارن راهنمایی میکنن که ۲۰ سال اختلاف زیاده،مشاور هم میتونه راه گشا باشه

👨‍👩‍👧

اگه قصد ازدواج داری مورد مناسب تری به غیر این آقا نبود؟

کسی که تناسب داشته باشید جدا شدی درست ولی این همه اختلاف سن جالب نیست

تأمل کنید

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

دوستان لطفا راهنماییم کنید چون با هیچ کس نمیتونم در این باره صحبت کنم

اول باید ببینی طرز فکرتون چقدر به هم نزدیکه میدونم اینجا هم جوابشون منفیه ولی سعی کمی بخودت فرصت بدی تا بیشتر با هم اشنا بشین مثلا قرارهای کوچک تا سفرهای کوچک البته مهمه چرا تا این سن مجرد مونده

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
نظر من اینه لیاقت دخترا خیلی بیشتر از این حرفاست خودتو ارزون نفروش

تو قیمتت بالاس😂

امیدوارم قبل از این که شیطان بفهمه مُردی بتونی نیم ساعت رو توی بهشت بگذرونی😂! کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎

اگه قصد ازدواج داری مورد مناسب تری به غیر این آقا نبود؟کسی که تناسب داشته باشید جدا شدی درست ولی این ...

۱سال با همیم 

اومد شهر من خونه اجاره کرد 

تمام وسیله های خونرو خرید 

و بعد از ۶ماه آشنایی محرم شدیم

دوستان قضاوتم نکنید 

۱سال با همیم اومد شهر من خونه اجاره کرد تمام وسیله های خونرو خرید و بعد از ۶ماه آشنایی محرم شدیمدوست ...

هر طور خودت صلاح میدونی

ولی اکثرا رابطه ها این شکلی به همین منوال طی میشه

خوشبخت باشی

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اول باید ببینی طرز فکرتون چقدر به هم نزدیکه میدونم اینجا هم جوابشون منفیه ولی سعی کمی بخودت فرصت بدی ...

تو این مدت یک سال به اندازه کل عمرم عشق و محبت ازش دیدم 

توجهش محبتش حمایتش 

خوب بوده بسیار با انرژی و بشاشه 

مثل یه آقای ۳۰سالس 

ورزش میکنه 

تفریح بی اندازه داره 

افرود میره .....