2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی من خوابم میاد داستان کامل گذاشتی بگو بیام بخونم

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اره تا حالا تو نی نی سایت ندیده بودم بگن چای مادر شوهرم رو خنک میکنم 😂😂

بدبخت عروس

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

وقتی خونه میگیرن اوضاع خوب میشه و از فقیری درمیان و مادرشوهرش همش نفرینش میکرد مبارکتون نباشه ایشالل ...

🤯🤯

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

به شعور مخاطب توهین نکن هر پنج دقیقه دو خط میندازی میری 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

خلاصه .....عروسه ساکن ی خونه میشن جاری خاهر شوهر میان بزور میبرنش خونع عروسه ک رسیدنی خونه عروس ی تف گنده میندازه تو صورت عروس ک میگه ايشالله ک مبارکتون نباشه و عروسه هیچی نمگه تاحالا نگفته بوده

🌳🌷☘️🌿🌷🌳
خلاصه .....عروسه ساکن ی خونه میشن جاری خاهر شوهر میان بزور میبرنش خونع عروسه ک رسیدنی خونه عروس ی تف ...

تفش خیلی گنده بود؟

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.