2777
2789

حس کینه به خاطر اینکه چن بار بهم بی احترامی کردن حسادت به خاطر اینکه هوای همدیگه رو خیلی دارن و مرد برای زنش همه کار میکنه و توی جمع ازش تعریف میکنه و قدرشو میدونه

این در حالیه که حاضر نیستم خار به پاشون بره

خواهش میکنم بگین چیکار کنم این حس هارو نداشته باشم شما تجربه ای داشتین

این حس باعث پایین اومدن فرکانس و ارتعاشی میشه میخوام دوسشون داشته باشم و ببخشمشون و حسادت نکنم بهشون ولی هر بار که میبینمش این حس تازه میشه

یاد خدا =خوشبختی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدت کمتر ببینشون 

و سعی کن ارتباطتو باهمسرت تقویت کنی 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

خودت انقدر ارزش داری که به یکی دیگه حسادت نکنی وقتی به این فکر کنی حسادتت سرکوب میشه 

برای کینه اتم بنداز بخدا کسی که یکی دیگه رو آزار میده چون درون خودش کمبود دیده خواسته کمتر بودن خودشو از طرف با نیش و کنایه جبران کنه دلش آروم بگیره

حس کینه بنظرم خشم از خودته که جواب درخور اون رفتار و ندادیاینو حل کن،لااقل به خودت قول بده اگر تکرار ...

دقیقا ولی بلد نیستم چطوری از خودم دفاع کنم چون هر وقت اومدم اعتراض کنم محکوم شدم

یاد خدا =خوشبختی
دقیقا ولی بلد نیستم چطوری از خودم دفاع کنم چون هر وقت اومدم اعتراض کنم محکوم شدم

دراون موردی که طرف رفتارخاصی داره،با چندنفرمشورت بگیر،که رفتاردرست چیه

بعد تمرین کن

و تو موقعیت مشابه انجامش بده