2777
2789
عزیزم دم عید با شوهرت قهر نباش مردا همه همین شدن جدیدن سر پول قهر نکن اینجوری بهتر که نمیشه بدترم می ...

من دوس ندارم  واقعا خستم اینهمه تایم میذاره برای کار و خستگیشو میاره خونه دریغ از معلوم بودن حقوقش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

غذا درست میکنم برا فردا ناهار

عزیزم، ببخشید بدهی داریم ب داییم ۴۵۰ ، دیگ داره دعوا میشع بین مامانم و داییم، واقعا حرمت ها شکست، چون مامانم بدون اجازه پول داییم رو ب ما داد، اونم پولشو خواست، و شوهرم انقد امروز فردا کرد ک آخرش داییم فهمید دست ماست، ماهم ساختمان میسازیم خرج کردیم، ماشین گذاشتیم فروش ولی فروش نمیره ، طلام خیلی کمه، در حد ۵۰ ملیون ، تورو خدا باهام حرف بزن، چی میشه تین قضیه؟ ماشین فردا ب فروش میره؟ من میبرم فردا اون طلاها مو بفروشم، ماشین خیلی قیمت پایین میره؟ زیر ۳۰۰ یا زیر ۴۰۰؟خود ۴۰۰ نمیره ؟ کلا فردا ب فروش میره یا نه، خواهش میکنم اینارو بگو من دارم دق میکنم از استرس

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
من ماه رمضونه روزه میرم خواب ازن فراریه چندین شبانه روزه که پلک روهم نزاشتم از طرفی هم سرم درد میکنه ...

برای اسید معدت اس امپرازول ناشتا بخور وقبل شام برای درون گرایی دیگه تو یک انسان با این شخصیت هستی هیچ مشکلی نداره یکم تو اجتماع به مشکل برمیخوری که یکم باید رو خودت کار کنی کم کم برای بیخوابی چند تا آهنگ ملایم گوش کن شاید خوابت برد

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋

چه بدونمدکترم گفت ۵ فروردین بیا مخصوصا خورده به تعطیلات هزار جور فکر و خیال دارم

وای خیلی بده اینجوری 38 هفته باز تا پنجم وایستی دختر برو سزارین کن سریع 

حداقل ی دکتر دیگ برو ببین چی میگن

میدونم نسبت به چی حس پنیک بهت دست میده؟یکی عصبی میشه پنیک میشه یکی میترسه پنیک میشه

آهان سعی کن عصبی نشی ترس هم که دست خود آدم نیست

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋

می خواستم درس بخونم الان دو ساعته تو نی نی سایتم خدا وکیلی چرا من گوشیو ترک نمی کنم ؟

درس خوندن سخته خواهر خودتو سرزنش نكن يه تايمي قشنگ استراحت كن تايمت تموم شد ٣٠ دقيقه بخون بعد بازم استراحت كم كم برسون ٥٠ دقيقه ١٠ دقيقه 

دقت كن ك ب هيچ وجه خودتو سرزنش نكن و با خودت تو ذهنت مهربون صحبت كن

میدونم نسبت به چی حس پنیک بهت دست میده؟یکی عصبی میشه پنیک میشه یکی میترسه پنیک میشه

میترسم از اینکه دوباره حمله بهم دست بده چون شبا اینجوری میشم حس مرگ دارم و خفگی