بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم، ببخشید بدهی داریم ب داییم ۴۵۰ ، دیگ داره دعوا میشع بین مامانم و داییم، واقعا حرمت ها شکست، چون مامانم بدون اجازه پول داییم رو ب ما داد، اونم پولشو خواست، و شوهرم انقد امروز فردا کرد ک آخرش داییم فهمید دست ماست، ماهم ساختمان میسازیم خرج کردیم، ماشین گذاشتیم فروش ولی فروش نمیره ، طلام خیلی کمه، در حد ۵۰ ملیون ، تورو خدا باهام حرف بزن، چی میشه تین قضیه؟ ماشین فردا ب فروش میره؟ من میبرم فردا اون طلاها مو بفروشم، ماشین خیلی قیمت پایین میره؟ زیر ۳۰۰ یا زیر ۴۰۰؟خود ۴۰۰ نمیره ؟ کلا فردا ب فروش میره یا نه، خواهش میکنم اینارو بگو من دارم دق میکنم از استرس
من ماه رمضونه روزه میرم خواب ازن فراریه چندین شبانه روزه که پلک روهم نزاشتم از طرفی هم سرم درد میکنه ...
برای اسید معدت اس امپرازول ناشتا بخور وقبل شام برای درون گرایی دیگه تو یک انسان با این شخصیت هستی هیچ مشکلی نداره یکم تو اجتماع به مشکل برمیخوری که یکم باید رو خودت کار کنی کم کم برای بیخوابی چند تا آهنگ ملایم گوش کن شاید خوابت برد