2777
2789
عنوان

کیا سلفری انجام دادن تو همین یکی دوسال اخیر و کجا

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 65 پست
جنسیت برام مهم بود دوس داشتم خیلی اولیم پسر باشه ولی ان تی ک گفتن دختر دیگ داشتم خو میگرفتم بهش ک سل ...

لری یا عرب؟

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
یا خدا چقد گرون من فعلا ازمایشای اولیه قند وتیروئیدوازین چیزارو دادم ۲۷۰۰ شدممنون از جوابت عزیزم

سلفریو همه  نیاز نیس انجام بدن من سونو ان تیم خوب بود ولی ازمایشم یکی از عددام ریسک زده بود مجبور شدم انجام بدم 

ولی اره کلا بارداری خیلی خرج داره ازمایشاو سونو هاش ب کنار چقد این لا ب لا من بخاطر استرس هی رفتم دکترو اومدم ویزیت دادم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بختیاریم

وای بختیاریام پسر دوستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

من آبان ماه، اصفهان انجام دادم.

جنسیت درست بود

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
برعکس من بابام گفتم احتمال دختر داده ان تی پاشد رقصید بعد گفتم ازمایش زده پسر پکر شد😅همه مثل هم نیس ...

اطرافیاتم بختیاری دیدم پسر پرست بودن اصلا شاید سمت شما علم پیشرفت کرده😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

من تازه انجام دادم هنوز جوابش نیومده. هم پزشک آزمایشگاه؛ هم دکتر متخصص و هم سونوگراف گفتن جواب سلفری بالای نود و پنج درصد درسته یعنی میشه گفت قطعیه. نمیدونم اینجا چجوری میگن غلط شده. حس میکنم خیلیا اصلا نمیدونن سلفری چیه اشتباه گرفتن یا یه چیزی میپرونن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شانسیه انگار ولی چون خیلییی اینجا اومدن گفتن اشتباه بوده

نمیدونم.

برا منو فرستادن تهران.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اطرافیاتم بختیاری دیدم پسر پرست بودن اصلا شاید سمت شما علم پیشرفت کرده😂

من اهواز نیستم شهرستانم خود اهواز میگن اینجوره اونم بیشتر عربا البته چیزی ک من شنیدم چون دور بر خودمم ندیدم در این حدددد 

دور خودم والا هر کی هر چیو نداره اونو دوس داره ما تو خانوادمون بیشتر دختر بوده دوس داشتم پسر داشته باشم برعکس خوانواده عموم و دااییم اکثرا پسر دارن میمیرن واسه دختر😀

من تازه انجام دادم هنوز جوابش نیومده. هم پزشک آزمایشگاه؛ هم دکتر متخصص و هم سونوگراف گفتن جواب سلفری ...

منم تازه انجام دادم انومالی رفتم بت میگم واسه من درست بوده یا نه

ولی فک کنم خیلی بستگی داره کجا انجام میدی باید معتبر باشه

من ک نمیدونستم انقد خطا داره شهرستان انجام دادم ک فرستادن اهواز جوابش بعد ۲۵روز اومد روشم نوشته بود ازمایشگاه نورژن 

حالا برم سونو انومالی ببینم درست درمیاد یا ن

شما کجا انجام دادی؟