2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61304 بازدید | 957 پست
شاید شما اینجوری باشید که استثنا هستید اما متاسفانه جو مردسالاری حاکم قبول نمیکنه یه زن بیاد شوهرشو ...

نه دیگه الان همه چیز مثل هم شده من خیلی دیدم مرده خیانت خانم دیدو داره باهاش زندگی می کنه ،حالا زنا خیانت می بینن در قبالش مرد و میگن چیزی بزنه به نامش ،باز زنامهریه رو می بخشند

یه عده ای کمی هم مثل اون چیزی شما گفتید دیدیم البته کم هستن 

دیگه زندگی اون جوری نمیشه باید غرور و خجالت و همه چیز برای زندگی مشترک کنار گذاشت 

من اوایل که شوهرم می خواست بره بیرون با دوستاش اجازه می گرفت دوستاش فهمیدن مسخره کردن ،شوهرم گفت بده هیچ کس مثل من نیست منم گفتم برای منم بده جلو مادرم باید ازت اجازه بگیریم جای برم اگه قرار بزنی زیرش منم می زنم چون هیچ برتری بین من و اون نیست

در صورتی شوهر من هزار برابر از همون دوستاش باغیرت تره چون داره به عدالت زندگی می کنه باید مسخره بشه 

من رفیق شوهرم همچین اوضایی داشت نه که خانومش دوست دخترش بوده همش حس میکرد وقتی خانوادشو میپیچونده الان میتونم اون بپیچونه همش دختره و چک میکرد و درو روش قفل میکرد نمی‌داشت تنها بیروت بره خیلی شکاک بود من حقوق خوندم و تا قبل بچه دار شدنم وکالت میکردم همین شد که کمکش کردم شوهرش رفت روان پزشک ولی درست نشد دیگه کارهای طلاقشم کردیم و طلاق گرفت اون مرد دیگه ازدواج نکرد ولی خانومش ازدواج کرده و خیلی زندگیه خوبی داره تو این شرایط طلاق بگیرید حتی اگه بچه دارید

شیرین‌تریـن‌لذت‌دنیا‌چیه؟ + تماشاۍکرب‌وبلاۍحسیـن !((:️ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه خانومی بود اینجا شوهرش به شدت شکاکو مریض بود تایپینگاش هیچوقت یادم نمیره شوهر مریضش برداشته بود لباسی که دخترشون تو جشن مدرسش بپوشه تیکه پاره کرده بود جالبه خانومه میگفت خانوادش پشتشن و حمایتش میکنن اما خودش همش برمیگشت خونه پیش شوهرش من دلم واسه خودش نمیسوزه اما همیشه به فکر دخترشمو دلم براش میسوزه

من رفیق شوهرم همچین اوضایی داشت نه که خانومش دوست دخترش بوده همش حس میکرد وقتی خانوادشو میپیچونده ال ...

منم با شوهرم دوست بودم ۳ سال . ولی بعد ازدواجمون همچین فکری نداشت . اون مرد از اول مشکل داشته 

نتیجه کلی تاپیک های نی نی سایت 👇🏻اصلا بچه نیارید ✋🏻قد شوهرت کوتاهه 👈🏻بچه نیارکچله👈🏻بچه نیارشک ...

گاهی حس میکنم خدا به همه آدما عقل و منطق نداده🤔فک‌ کنم یه سریارو خدا ربات آفریده قدرت تعقل ندارن

یه خانومی بود اینجا شوهرش به شدت شکاکو مریض بود تایپینگاش هیچوقت یادم نمیره شوهر مریضش برداشته بود ل ...

افرین . هزار بار تو همین تاپیک گفتم مسئله ففط خود اون زن نیست اگه بچه اش دختر بشه اونم روح و روانش تابود میشه 

افرین . هزار بار تو همین تاپیک گفتم مسئله ففط خود اون زن نیست اگه بچه اش دختر بشه اونم روح و روانش ت ...

بابا تو خودت عقل نداری دوس داری زندانی باشی اون بچه گناهی کرده آخه 

خانمهای عاقل و باشعور نذارید بااین مدل تاپیکها مغزتون رو کثیف کنن ،،،زنی که شوهرش رو دوست داشته باشه ...

چقد‌خوشحالی از اینکه با دو قرون مهریه که اصلا شاید تا آخر عمرتم نگیریش عمرت به اسارت رفته حداقل صد رحمت به برده ها حداقل برده رو میخرن پولشو اول میدن😂

عزیزم ما مردا رو بالاتر از خودمون نمیدونیم زیر دستشون نیستیم که به حرفشون گوش کنیم 

عید اصلی همه آدمای دنیا روزیه که تفکر امثال شما پاک بشه