2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61258 بازدید | 957 پست

همسر من به من اعتماد داره و شکاک نیست و محدودم نمی کنه

اما اون خانمی که گیر یه همسر شکاک افتاده باید چی کار کنه ؟ اگه همسرش با دوتا جمله منطقی تغییر رفتار می داد که دیگه مشکلی نبود اما الان چی

چون شما شانس آوردی و همسر معقولی قسمتت شده که نمی تونی اینجوری به اون بنده خداهایی که گیر آدم نااهل افتادن خرده بگیری

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم نمیدونم واقعا چطور تحمل میکنن

ولی اصلا قضاوت نکن. اون راه هایی ک نوشتی یا توهین کردی مطمئن باش اینارو خودشون میدونن و لابد یه چیزی این وسط اونجوری ک باید پیش نمیره دیگه 

فقط قضاوتشون نکن. همین

کنار اومدن با آدم شکاک خیلی خیلی سخته آخه غیرتی بودن با شکاک بودن و مریض بودن فرق داره......

غیرت قشنگه برای مرد لازمه ....

همونطور که جامعه‌ی کاری به یه  سری مردا فشار روحی و جسمی وارد کرده....همونطورم جامعه زن ستیزی به یه سری خانم ها فشار روحی و جسمی وارد کرده....

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

شوهر من تو خانواده ای بزرگ شده ک محدودیت و نکن و نرو نداشته چارچوبم نداشته خانواده مادرشوهرم چارچوب محرو و نامحرم نداشتن و قید بند حرف زدن ندارن یعنی از خصوصی ترین حرفا تو جمع شرم ندارن و هر جا برن میرن و میگن ما اعتماد داریم ولی شوهرم یک چیزایی از اینا دیده ک باعث شده دچار بددلی و شکاکی بشه قبلا خوب بود الان اینطور شده بیمار روانی شده دست خودش نیست متاسفانه

حالا خود شما هم مثلا دوست دختر قبلی  یا دختری که قبلا همسرت خواستگاریش رفته . بیاد محل کار شوهرت .ی خورده برات سوال میشه ...میخواهی بدونی که علت اومدنش چی بوده کاری بوده یا مسایل شخصی .این بد دلی وشکاک بودن نیست ی حس کنجکاوی که هم در اقا وجود داره هم در خانم ...ولی متاسفانه اگاهی در جامعه کم هست واین رو به شکاک بودن تعبیر میشه ...شکاک بودن خیلی بیشتر از این حرفاس ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

والا ما که دوس دختر هستیم هم خیانت نمیکنیم😅

درضمن منم مثل شما همیشه توپم پره که هیچکس نمیتونه کسی رو صاحب بشه و زندانیش کنه اما همه خوب میدونیم که ایرانه و قوانین دوهزاریش مرد رو صاحب زن میدونن چه شوهر چه پدر چه برادر...

تازه میگن اینجوری ارزش زن هم حفظ میشه😂😂😂😂😂

زندگی پر حیاهوی پوچ

خوب شما فکر کن یکی شانس بدش شوهرش شکاک باشه و تا آخر عمرش بنا به دلایلی نتونه طلاق بگیره و مجبور باشه با همون زندگی کنه شما فکر کن مثلا 40 سال زندگی کنن بعد کل عمرش بدون بچه زندگی کنه اصلن میشه 

مگه فیلمه که بگی شوهر شکاک داری خوب زندگی نکن یا بچه دار نشو

البته که اگه میبینه شوهره درست بشو نیست و شرایط طلاق رو داره بچه دار نباید بشه و طلاق بگیره ولی اگه میدونه یه عمری وضع همینه مجبوره بچه بیاره

خدا جونم شکرت که بچه سالم بهم دادی

من دور و برم تا الان مرد شکاک ندیدم

فامیل ، دوستان....

درصدش خیلی خیلی کمتر از چیزیه که انقدر بهش پرداخته بشه

نمی‌دونم چرا یه عده به راحتی در جایگاه قاضی و حاکم برای همه حکم میدن

ازدواج نکن

بچه نیار

طلاق بگیر....

مستقل باش...

بعد به همینها بگی قرآن خدا فلان حکم رو داده میگن نهههههههه کسی حق نداره اجبار کنه دین رو، به شما چه ؟ 

خیلی جالبه انسان خودخداپندار

خوب شما فکر کن یکی شانس بدش شوهرش شکاک باشه و تا آخر عمرش بنا به دلایلی نتونه طلاق بگیره و مجبور باش ...

دقيقا، پدر من ميگفت با لباس سفيد رفتي با سفيد هم برميگردي، متاسفانه😔😔

الان متوجه شده كه چه اشتباهي كرده ولي ديگه چه فايده😐😐

دقيقا، پدر من ميگفت با لباس سفيد رفتي با سفيد هم برميگردي، متاسفانه😔😔الان متوجه شده كه چه اشتباهي ...

آره همیشه وقت برای جبران اشتباه نیست باید یعمر بسوزی و بسازی

خدا جونم شکرت که بچه سالم بهم دادی